Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ps4 za 1/2 lata?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam teraz kupuję ps3 i mam pytanie za ten 1 rok lub 2 lata opłaca się kupić ps4? O ile cena będzie mniejsza jak myślicie? zejdzie za te 2 lata chociaż do 1300zł? chodzi mi o ps4 500gb :)

Opublikowano

Właśnie najlepiej kupić za 1/2 lata konsola się wtedy rozkręci, a co najważniejsze gry, nowe wersje (np. Super slim) i oczywiście cena, która będzie w granicach 1400-1600 zł

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Czy ja wiem czy będzie aż taka tańsza? Zobaczcie 7lat po premierze po ile jest PS3... A gry już są ciekawe, chyba, że gracie w 20 gier na raz to zostańcie przy PS3. A wiadomo, że teraz PS3 będą tanieć, bo więcej osób będzie sprzedawało więc jak na moje, nie ma sensu inwestować w stare konsole. Pozdro

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

Nowe ps3 w sklepie masz za 5-6stów. I czemu niby sensu nie ma? Wyszło mnóstwo tytułów na ps3 w które zapewne autor nie grał, więc jak najbardziej się opłaca :)

Opublikowano

Nowe ps3 w sklepie masz za 5-6stów. I czemu niby sensu nie ma? Wyszło mnóstwo tytułów na ps3 w które zapewne autor nie grał, więc jak najbardziej się opłaca :)

Nie wiem czy wiesz, ale tutaj mowa o tym że PS4 w dniu premiery się nie opłaca :D PS3 jak najbardziej tak,

Opublikowano

Zapomnij o tym, że konsola za dwa lata straci 500zł na wartości i będzie kosztowała 1300zł. W tej cenie to najwyżej kupisz sobie od kogoś używany model.

Osobiście też poczekam ale nie tyle czasu, zamierzam kupić konsolę w marcu albo kwietniu 2k14, do tego czasu wyjdzie już kilka/kilkanaście konkretnych tytułów i będzie można już cieszyć się nową maszynką do gier.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...