Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][SKRYPT]Automatyczny Zapis Serwera !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

82962567194763112308.png

Witaj ! :)

Chcesz mieć zawsze zapisany serwer ?

Nie tracić wszystkich zmian przez jego crash ?

To Dobrze Trafiłeś ! ten skrypt jest idealny dla ciebie !

Jest to mój 2 skrypt więc nie jest może zbyt profesjonalny,ale spełnia swoje zadanie . <3

To może przejdźmy do skryptu.

Nazwa:AutoSave

Wersja:1.0

Permissions(do prawidłowego działania):brak !

Kod:

http://pastebin.com/nDwXGXfD

Skan:Brak

SS:

41618695438267196186.png

|Members|-Tyle starczy,bez spiny o lepszą rangę.

Opublikowano

Nie ma sensu publikować 5 liniowych skryptów. To potrafi napisać każdy, kto zna ang. w podstawach. Może zrób coś ciekawszego, a nie... Na MPC była masa takich skryptów

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Jeszcze żadnego nie widziałem :).

Spokojnie biorę się do roboty i zacznę pisać porządne skrypty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Up.A jeżeli ty masz spamować to się wyloguj z tego forum.

Może nie zauważyłeś ale dopiero zaczynam,szkoda że ty nic nie piszesz.

Opublikowano

Ale fajny skrypt, na pewno się przyda jest super!

Chyba sobie jaja robisz publikując coś takiego na forum, temat powinien trafić do kosza... co to w ogóle jest?! Po co ktoś robił ten skript :/ teraz mpc jest zaśmiecane gównem.

Opublikowano

Ale fajny skrypt, na pewno się przyda jest super!

Chyba sobie jaja robisz publikując coś takiego na forum, temat powinien trafić do kosza... co to w ogóle jest?! Po co ktoś robił ten skript :/ teraz mpc jest zaśmiecane gównem.

Nie ty jesteś od tego czy temat jest do kosza czy nie.

Nie podoba ci się ?

To się stąd wyloguj.

Dobranoc.

Opublikowano

@up Dobranoc.;**

@topic Pisz bardziej rozbudowane skrypty,jak nie chcesz być zalanh fałą hejtujących gimbusów. Pisz tego,czego wogóle nie ma (na save już plugin jest),ale lajka Ci dam.;p

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Dzięki,też dopiero zaczynam i trochę nie ogarniam

Opublikowano

@up up wasza kłótnia nie ma w ogóle sensu, każdy ma swoje racje, a prawda jest taka, że skryptów na zapisywanie świata na forum jest od ****. Ale niech Grinnds się uczy i rośnie na rozchwytywanego technika :P

Opublikowano

Dziękuję.Obiecuje że to ostatni taki skrypt kolejny będzie bardziej rozwinięty tylko jak na razie brak pomysłów. ;)

Opublikowano

Nie podoba ci się ?

To się stąd wyloguj.

Dobranoc.

Mała rada, nie broń się tekstami typu "Jeszcze żadnego nie widziałem :)."

Skrypt jest gówniany i to nie podlega dyskusji.

Przyznaj, że zrobiłeś coś tak małego że aż oczy bolą jak się patrzy, ale się przyznaj i zrób coś lepszego.

Niech to będzie dla ciebie motywacja, a nie powód do okazywania złości.

Jeśli robisz coś do dupy to staraj się coraz bardziej i przymuj krytykę na klatę, bez niej ani rusz.

Oczywiście komentarze raczkujących majnkraftowiczów możesz pomijać, ich jest pełno i nie warto tracić na to czasu.

@topic

Sugestia: Nie musisz od razu pisać skryptu na gildie ale ważne abyś zrobił coś swojego, auto-zapisów świata na mpc jest pełno + 5 linijek aż prosi się o pomstę do nieba. Życzę miłej i owocnej nauki :-)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Sam pomysł bardzo, ale to bardzo ciekawy.

Według mnie na ch*ja rozpisywac się na 20 linijek z tak prostym, ale pomysłowym skryptem?!

Idzie zasłużony like ;)

Masz prawo popełniać błędy, nikt nie dał Ci instrukcji do życia.

Opublikowano

Mała rada, nie broń się tekstami typu "Jeszcze żadnego nie widziałem  :)."

Skrypt jest gówniany i to nie podlega dyskusji.

Przyznaj, że zrobiłeś coś tak małego że aż oczy bolą jak się patrzy, ale się przyznaj i zrób coś lepszego.

Niech to będzie dla ciebie motywacja, a nie powód do okazywania złości.

Jeśli robisz coś do dupy to staraj się coraz bardziej i przymuj krytykę na klatę, bez niej ani rusz.

Oczywiście komentarze raczkujących majnkraftowiczów możesz pomijać, ich jest pełno i nie warto tracić na to czasu.

@topic

Sugestia: Nie musisz od razu pisać skryptu na gildie ale ważne abyś zrobił coś swojego, auto-zapisów świata na mpc jest pełno + 5 linijek aż prosi się o pomstę do nieba. Życzę miłej i owocnej nauki :-)

Przyznaje i dziękuje.o

Sam pomysł bardzo, ale to bardzo ciekawy.

Według mnie na ch*ja rozpisywac się na 20 linijek z tak prostym, ale pomysłowym skryptem?!

Idzie zasłużony like ;)

Dzięki

Opublikowano

Nie rozumiem poco Hejtujecie, ktoś się dopiero uczy i ma prawo wstawiać takie proste skrypty na forum aby mu pomóc pisać coraz to lepsze skrypty.

Ogółem skrypt jest przydatny nie ma co, ale na przyszłość staraj się dodać do skryptu jakieś bardziej rozbudowane komendy itd. :)

Opublikowano

Nie podoba ci się ?

To się stąd wyloguj.

Dobranoc.

Każdy ma prawo do swojej krytyki jeżeli tobie coś się nie podoba to możesz się wylogować.

@topic

Było było i jeszcze raz było aramek jako pierwsza osoba na tym forum go napisała.

Opublikowano

Nie rozumiem poco Hejtujecie, ktoś się dopiero uczy i ma prawo wstawiać takie proste skrypty na forum aby mu pomóc pisać coraz to lepsze skrypty.

Ogółem skrypt jest przydatny nie ma co, ale na przyszłość staraj się dodać do skryptu jakieś bardziej rozbudowane komendy itd. :)

Dziękuję,pozdrawiam

Każdy ma prawo do swojej krytyki jeżeli tobie coś się nie podoba to możesz się wylogować.

@topic

Było było i jeszcze raz było aramek jako pierwsza osoba na tym forum go napisała.

Super.

Nie wiem po co sie unosisz skoro problem rozwiązany.

fajny, przydał mi się!

Proszę :D

Opublikowano

Średni skrypt, tylko 5 linijek kodu. To nic trudnego do napisania, każdy początkujący by sobie z tym poradził ! Wrzucaj bardziej rozbudowane skrypty ;x

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Nie ma sensu publikować 5 liniowych skryptów. To potrafi napisać każdy, kto zna ang. w podstawach. Może zrób coś ciekawszego, a nie... Na MPC była masa takich skryptów

Jesli chcesz tak bardzo stawiac skrypty do 20 linijek to wyjdz ...

@cytowanie - Jak jesteście tacy mądrzy to napiszcie sami skrypt i zobaczymy kto z kogo będzie się śmiać

@topic - Bardzo fajny skrypt. Łap +

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

Opublikowano

@cytowanie - Jak jesteście tacy mądrzy to napiszcie sami skrypt i zobaczymy kto z kogo będzie się śmiać

@topic - Bardzo fajny skrypt. Łap +

@up z tego co widać to <thebest> umie pisać skrypty lepsze od tego.

@topic skrypt jest praktycznie niepotrzebny ponieważ i tak trzeba mieć komendę save-all to na jedno wyjdzie czy użyje skryptu czy tej komendy.

@down ale jaki jest sens robienia tematu na skrypt który ma zaledwie 5 linijek, ja robię takie na 200 standardowo lecz nie robię do tego tematów.

Opublikowano

Nie każdy o tym pamięta , może thebest pisze lepsze skrypty ale ja dopiero zaczynam ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...