Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ze szkoły.

xWasil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od pewnego czasu ( od roku ) podoba mi się pewna dziewczyna starsza o rok. Dokładniej, ja mam ( prawie 13 lat ) ona 13 z czymś. Coś tam o niej wiem, mianowicie - Jak się nazywa i parę innych rzeczy, które tutaj nie pomogą. Więc tak, chcę do niej jakoś podejść, zacząć rozmowę itp, ( Niby nic trudnego ) Jednak jest kilka problemów
Po pierwsze- Nie wiem jak zacząć rozmowę .
Po drugie- Ona cały czas chodzi z koleżankami
Po trzecie- Jestem cholernie nieśmiały.
Po czwarte- Nie wiem jak ona zareaguje .

Dla jasności - Nie jestem jakimś pasztetem, ( Nie jestem ani piękny ani brzydki , można powiedzieć, normalny, przeciętny ) Jestem od niej wyższy, ona tak na oko ma z 150-160 ja 177 , więc niski też nie jestem.

Więc tak jak do niej zagadać lub coś podobnego, dzięki czemu mógłbym nawiązać z nią kontakt.

Dla przypomnienia.

Więc teraz czekam na waszą pomoc. Jeżeli chcecie więcej informacji - piszcie w komentarzach.

22tp.png

Opublikowano

Może coś takiego. Idę sobie korytarzem szukając nauczyciela (niby) i widzę te dziewczynę siedzącą z koleżankami np na ławce, więc podchodzę pytam się czy nie widziały przypadkiem tego nauczyciela jak powiedzą nie lub tak to podaję, im rękę przedstawiam się . Jednak co dalej? Bo, skoro szukam nauczyciela to powinienem odejść, więc trochę słaby ten mój pomysł . Więc dalej czekam na wasze propozycje .

22tp.png

Opublikowano

Kiedyś musi być sama.. chociażby podczas wracania do domu, nie musisz przecież zagadać w szkole. Co do rozmowy bądź sobą.. tyle

Opublikowano

To jest minus. Kobiety jak zwierzęta, chodzą stadami. Musisz znaleźć moment, kiedy jest sama, podchodzisz, przedstawiasz się i prowadzisz rozmowę. Proste. Tylko trochę chęci i pewności siebie.

Opublikowano

Ehh ta nieśmiałość najgorszy problem u niektórych, a naprawdę potrafią być jeszcze gorsze.

Może jeśli byś się zabrał na odwagę podchodzi do nich wszystkich mówisz siema co tam ciekawego itp.

Jak nie to wychwyć moment w którym ona jest sama i podejdź zagadać.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Kiedyś musi być sama.. chociażby podczas wracania do domu, nie musisz przecież zagadać w szkole. Co do rozmowy bądź sobą.. tyle

Ups. Zapomniałem dodać, że ona dojeżdża autobusem.
Co do innych. Wiem, muszę podejść, ale ta nieśmiałość mnie zjada -.- Jednak powoli nad tym pracuję. Cóż , może się odważę . Póki co czekam jeszcze na pomysły innych.

Ehh ta nieśmiałość najgorszy problem u niektórych, a naprawdę potrafią być jeszcze gorsze.

Może jeśli byś się zabrał na odwagę podchodzi do nich wszystkich mówisz siema co tam ciekawego itp.

Jak nie to wychwyć moment w którym ona jest sama i podejdź zagadać.

+ Za chęci, ale.. Tak znikąd mam podejść do dziewczyn, które mnie nie znają, chyba że z widzenia i powiedzieć ,, Siema , co tam u was słychać?'' No trochę, to by było dziwne z mojej strony, jak już mam podejść i zagadać, to chyba w odpowiedniej chwili .

22tp.png

Opublikowano

Podbij z kolegą do niej z kolezankami. +50 do śmiałości :D niesmiali mają tak że po oswojeniu sie z kimś (tj pobiciu z nim np. 5 minut) stają się isnymi mistrzami podrywu i wszelka nieśmiałosc im wyparowuje :D wiem co mówię, sam jestem taki. I trzeba umieć to wykorzystać. Podbijasz z kolegą, chwilę on je zagaduje a ty powoli się rozkrecasz i wbijasz coraz bardziej w rozmowę :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Podbij z kolegą do niej z kolezankami. +50 do śmiałości :D niesmiali mają tak że po oswojeniu sie z kimś (tj pobiciu z nim np. 5 minut) stają się isnymi mistrzami podrywu i wszelka nieśmiałosc im wyparowuje :D wiem co mówię, sam jestem taki. I trzeba umieć to wykorzystać. Podbijasz z kolegą, chwilę on je zagaduje a ty powoli się rozkrecasz i wbijasz coraz bardziej w rozmowę :D

Koledzy w zachowaniu są na poziomie pierwszej klasy xD. No w sumie mógłbym wziąć któregoś, ale oni, by je mieli zagadać? Musiałby się stać jakiś cud. Więc na taką pomoc nie mam co liczyć.

22tp.png

Opublikowano

Hahaha masz ledwo 13 lat i już chcesz do laski zarywać ? Beka. To mój regulamin przeczytaj . Nie masz spermy ? Nawet nie zagaduj. Nie masz minimalnie 13 cm (wiesz czego) nie odzywaj się. Nie masz 15 lat lub więcej to spierdalaj bo ona już jest moja :]. Aha i kurwa mać MPC NIE JEST OD SPRAW MIŁOSNYCH !!!

// Maniek: Warn Ci dobrze zrobi. Pozdrawiam.

Opublikowano

Może zagadaj na fejsie jeśli nie chcesz do niej podchodzić. Jeśli masz ją w znajomych napisz coś głupiego do niej (najlepiej z komórki) a później napisz do niej, że kolega napisał z twojej komórki do niej bo widział jak się na nią patrzysz :3 Może i głupie ale działa.

Ja na twoim miejscu bym się tam nie zakochiwał wiek gimbusiarski jest najgorszy ''wielkie miłości'' itp. sam chodzę do gimnazjum i jakoś jak ktoś mi się podoba nawet nie zarywam bo wiem że i tak nic z tego nie będzie w sensie takim, że może i pochodzimy ze sobą, ale po co? Poczekaj do liceum/technikum i szukaj sobie dziewczyny.

Opublikowano

Cześć. Od pewnego czasu ( od roku ) podoba mi się pewna dziewczyna starsza o rok. Dokładniej, ja mam ( prawie 13 lat ) ona 13 z czymś. Coś tam o niej wiem, mianowicie - Jak się nazywa i parę innych rzeczy, które tutaj nie pomogą. Więc tak, chcę do niej jakoś podejść, zacząć rozmowę itp, ( Niby nic trudnego ) Jednak jest kilka problemów

Po pierwsze- Nie wiem jak zacząć rozmowę .

Po trzecie- Jest cholernie nieśmiały.

Po czwarte- Nie wiem jak ona zareaguje .

Dla jasności - Nie jestem jakimś pasztetem, ( Nie jestem ani piękny ani brzydki , można powiedzieć, normalny, przeciętny ) Jestem od niej wyższy, ona tak na oko ma z 150-160 ja 177 , więc niski też nie jestem.

Więc tak jak do niej zagadać lub coś podobnego, dzięki czemu mógłbym nawiązać z nią kontakt.

Dla przypomnienia.

Więc teraz czekam na waszą pomoc. Jeżeli chcecie więcej informacji - piszcie w komentarzach.

Po pierwsze : Cześć

Po drugie : What elese ?

Po trzecie : życie

Po czwarty : załaduj aure i wio !

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hahaha. :D Jakie problemy. Zapoznaj się jakoś z kimś znajomym dla niej i jak kiedyś będzie stać to powiedz " oo ja cię chyba nie znam , tak wgl ...(imie)........ jestem :D

Lub to co pisali , wbijasz z kolegami i jazda niech oni będą twoimi majtkami i zagadują :D

Opublikowano

Hahaha masz ledwo 13 lat i już chcesz do laski zarywać ? Beka. To mój regulamin przeczytaj . Nie masz spermy ? Nawet nie zagaduj. Nie masz minimalnie 13 cm (wiesz czego) nie odzywaj się. Nie masz 15 lat lub więcej to spierdalaj bo ona już jest moja :]. Aha i kurwa mać MPC NIE JEST OD SPRAW MIŁOSNYCH !!!

Ani to śmieszne, ani to ciekawe. Mentalnie nawet nie dorosłeś do wypowiadania się w internecie.

To jest minus. Kobiety jak zwierzęta, chodzą stadami. Musisz znaleźć moment, kiedy jest sama, podchodzisz, przedstawiasz się i prowadzisz rozmowę. Proste. Tylko trochę chęci i pewności siebie.

Zgadzam się - zdecydowanie! Chciałem to również napisać. Jakie są te jej koleżanki? Zdaj sobie z tego sprawę, że gdy jedna z nich ujrzy Ciebie np. próbującego zagadać do niej to może być słabo potem, zaczną się plotki i tak dalej.

Opublikowano

Wydaje się być trudne, po prostu po szkole / przed szkołą podchodzisz do niej (jesteście sam na sam) i mówisz cześć, przedstawiasz się i tyle

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wydaje się być trudne, po prostu po szkole / przed szkołą podchodzisz do niej (jesteście sam na sam) i mówisz cześć, przedstawiasz się i tyle

Praktycznie nie ma takiego momentu, żeby ona była sama.

W szkole robią jakieś przedstawienia itp.. w których ona i kilku moich kolegów bierze udział, Hmm.. może i ja zostanę ,, aktorem'' i np. Na próbie do niej zagadam.

22tp.png

Opublikowano

Crysis a ty może jesteś mentorem mpc ? Nie. Po prostu szlag mnie trafia jak widze takie tematy

Nie musisz się tutaj wypowiadać, skoro nie chcesz. Więc jak coś Ci się nie podoba - zignoruj to i do widzenia.

22tp.png

Opublikowano

Moja rada jest taka, żebyś dał sobie spokój, bo jak nawet będziesz z nią chodził przez ten tydzień czy dwa to potem i tak cię rzuci i tylko będziesz rozczarowany więc podejdź do tego z dystansem albo odpuść.. Lepiej się z nią przyjaźnić przez długie lata niż chodzić z nią tydzien i potem jej nienawidzić za to że cię rzuciła :) Uwierz mi, wiem co mówię.

Najlepiej jeśli ma Facebooka.. Wtedy podchodzisz do tego zupełnie lajtowo, rozmowy na Facebooku przeważnie są bardzo luźne i nie musisz się wstydzić ani denerwować, że palniesz jakieś głupstwo czy coś... No ale jeśli nie ma...

Zostaje jeszcze ,,normalny'' sposób...

1. Gdy będzie gdzieś sama szła, taka okazja na pewno będzie, podejdź do niej i przedstaw się, powiedz wprost że bardzo chciałeś ją poznać etc. a nie pierdziel ,,co słychać'' i takie inne rzeczy bo jej nie znasz w ogóle.

2. Z czasem nabierzesz pewności siebie.

3. Potem jak się z nią bardziej zaprzyjaźnisz to idź do niej z kolegami, ich też przedstaw jej i jej koleżankom (taa, wiecznie w stadach...), jeśli będziecie chodzić razem to będzie wam łatwiej prowadzić rozmowę etc...

4. Potem to już sam powinieneś wiedzieć ;)

Opublikowano

niedługo Święta i na pewno w szkole będzie jakaś dyskoteka :) zaproś do tańca i miej swoje 5 min żeby z nią zagadać

Opublikowano

Czy gdy wraca do domu chodzi sama czy z koleżankami ? jeżeli nie to spróbuj zagadać do niej poza szkołą i jeżeli się wstydzisz patrz tylko w jeden punkt i do niej mów tylko nie bzdury :D.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ja ostatnio stosuje zajebisty sposob zagadywania do dziewczyn ktore chce poznac, lub znam ale dawno z nimi nie gadalem.

Np. Idac sobie korytarzem szukajac nauczyciela widze ja siedzaca z kolezankami podchodze i pytam sie:

"Czesc! Zdaje sie ze chodzimy razem do szkoly (+ do humoru), nie widzialyscie moze tego nauczyciela? Unika mnie juz caly dzien a ja nie moge go zlapac (++ do humoru)"

Poznej jak ci odpowiedza mozesz powiedziec:

"To super dzieki, jestem Suafek a ty jestes ...?"

Takie luznie przyklady, niby banalne a dzialaja.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ravgor., dnia 09 List 2013 - 00:49, napisał:

Czy gdy wraca do domu chodzi sama czy z koleżankami ? jeżeli nie to spróbuj zagadać do niej poza szkołą i jeżeli się wstydzisz patrz tylko w jeden punkt i do niej mów tylko nie bzdury :D.

Ups. Zapomniałem dodać, że ona dojeżdża autobusem.

22tp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...