Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lenovo A820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ;). Chcę kupić sobie nowy smartfon. Akutalnie mam Sony Xperie E i żałuję że ją kupiłem :P. Mam na oku od ok. tygodnia Lenovo A820. Oglądałem wiele recenzji i dużo o nim czytałem. Na pierwszy rzut oka wydaje się płynny i dolidny. Czy ktos z was ma taki telefon? Jesli tak to jak się sprawuje?

Opublikowano

@offtop

Jeżeli żałujesz Etki możesz mi ją dać, chętnie przyjmę xD

@topic.

Idealny telefon do WWW, gry, sms, dzownienie.

Płynny i doskonale wykonany telefon. Miałem go na testach :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Posiadam ten telefon. Jest on dosyć dobry, jednak porozglądał bym się za czymś innym z tym układem (MTK6589) co ma oficjalny soft od producenta, bo ten Touch-Wizo podobny lubi się zawiesić. Na allegro widziałem go za 450zł jak by nie chciało się czekać na przesyłkę.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

//REF

A co myślicie o Nokii Lumii 520? Mogę ją wziąć za 100 zł w dość fajnym abonamencie.

Fajny abonament, czyli? W Orange w abonamencie 39.90 na 2 lata jest za 49złotych (przez internet), lub za złotówkę z abonamentem 49.90 na ten sam okres (2 lata).

17052109001382846035.png

Opublikowano

Fajny abonament, czyli? W Orange w abonamencie 39.90 na 2 lata jest za 49złotych (przez internet), lub za złotówkę z abonamentem 49.90 na ten sam okres (2 lata).

29.99 na 2 lata. W Play. Chyba z dopłatą 100-150 zł ;) Kurde jednak to jest 230 zł ;/

Znalazłem za 19.99 na 2 lata Xperia miro z dopłatą 189 zł co sądzicie o tym telefonie? Czy lepiej brać L520?

Telefon biorę w Play dla firm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...