Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

telewizor nie widzi ps3

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, na 2 telewizorach nie widzi mi ps3 ani z hdmi, ani z multi av i co za tym idzie to na pewno wina ps3

Wiecie co może być przyczyną? Ostatnio pisaliście mi żebym sprawdził te kable multi av bo prawdopodobnie mam spalony układ od hdmi dziś znalazłem kable sprawdzam na obu tv i dupa ;/ brak sygnału.

Opublikowano

Nie bardzo już pamiętam poprzedni temat a z czystego lenistwa nie chce mi się go nawet szukać ;)

Skoro konsola nie reaguje przy innych kablach oraz innych telewizorach, w dodatku nie włącza się nawet Recovery Menu? to po prostu masz uwalony układ graficzny i tylko ratuje Cię wizyta w serwisie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeszcze nie byłeś w serwisie? Daj spokój.... przecież ewidentnie masz uwalony układ graficzny i tutaj nikt Ci na forum już nie pomoże.

Ile będzie kosztowała naprawa się pytałem i nie dostałem odpowiedzi ;)

Opublikowano

Ile będzie kosztowała naprawa się pytałem i nie dostałem odpowiedzi ;)

My bad ;)

Ogólnie to ciężko stwierdzić ile dokładnie Cię wykasują. Zaletą serwisów jest to, że konsolę najpierw dajesz na diagnozę, oni Ci dokładnie powiedzą co się uwaliło i określą dopiero cenę.

Średni koszt naprawy wynosi 150zł - 250zł w Poznaniu

819531478353821175209.gif

Opublikowano

My bad ;)

Ogólnie to ciężko stwierdzić ile dokładnie Cię wykasują. Zaletą serwisów jest to, że konsolę najpierw dajesz na diagnozę, oni Ci dokładnie powiedzą co się uwaliło i określą dopiero cenę.

Średni koszt naprawy wynosi 150zł - 250zł w Poznaniu

No to dupa ;/ wole już kipić za 1500-1700 ps4 ;/

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...