Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KATASTROFA ! cały świat bez neta.

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, pewnie większość skusi temat i jego początek ale mam do was pewne pytanie...

Co byście robili/zrobili gdyby nagle internet padł na całym świecie oczywiście wiem że było by mnóstwo zamieszek, skandali, protestów a i zapewne nawet wiele ofiar ale chciał bym wiedzieć co wy forumowicze byście zrobili w takim przypadku ?

JA osobiście zapewne nudził bym się wieczorami i przypomniał sobie czasy kiedy nie miałem komputera a o internecie to nawet nie słyszałem i próbował sobie jakoś planować kolejne dni aby mieć jakiekolwiek ciekawsze zajęcie.

Opublikowano

Nic bym nie zrobił ,bo tak by nie było.

A tak na serio to by było trzeba szukać innego zajęcia na po południa/ wieczory^^

Trochę źle by było ,ale byśmy wszyscy no może nie wszyscy ,ale większość by się przyzwyczaiła , a ciekawe ile osób by samobójstwo by popełniło.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Wreszcie mógłbym całkowicie oddać się modelarstwu :D Oczywiście gdyby nie szkoła... I nie, to nie jest takie nudne jak się wydaje. Przynajmniej jeśli robisz wszystko sam od podstaw.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zamiast grafiki komputerowej bym po prostu rysował a zamiast grania w gry na lapku grałbym więcej w realne gry a może bym i wymyślał nowe z nudów :D

Ja bym wymyślił gre na takich zasadach

Daj mi 5 zł i pójdę się napić pid sklep

Ja bym się cieszył jakby nagle wszystkim net nie działał

przynajmniej nie musiałbym patrzeć na nicki paru osób na tym firum

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...