Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co byś zrobił gdyby nie było internetu ?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załóżmy taką sytuacje że normalnie grasz sobie w swoje gry (Metin,LoL itp) aż w pewnym momencie tracisz połączenie z internetem dzwonisz na infolinie ale nie odpowiadają następnie patrzysz na telewizor i widzisz news że cały świat stracił łączność z internetem inni nie wiedzą co się stało. I zasadnicze pytanie "Co zrobił byś gdyby nie było internetu"

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Wydaję mi się, że na początku strasznie by mi się nudziło ale na dłuższą metę moje życie zmieniłoby się o 180 stopni i chyba nie tylko moje. Na + rzecz jasna. Szczerze powiedziawszy nawet chciałbym żeby tak się stało.

Opublikowano

cieszylibyście się ale chyba nie zdajecie sobie sprawy, że wszystkie banki itp przestałyby funkcjonować. Ja nawet nie chcę myśleć, co by się stało - i tu nie chodzi już tylko o mnie.

lolol

Opublikowano

W tych czasach brak internetu, przyczyniłby się do naszego 'końca'. Zobaczcie ile rzeczy korzysta z internetu... np. praca policji byłaby bardzo utrudniona, dlatego każdy mógłby robić co by chciał, to tylko jeden przykład. Hmmm, bez internetu pewnie robiłoby się to co kilka/naście lat wcześniej. Myślę, że nie byłoby źle.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Komputer bez neta,gry single?nuda

Płacenie rachunków,doładowania tel-bank

Szybsza komunikacja

Wikipedia= wypier.dalaj do biblioteki i pisz ten referat nie,nie drukarka i google

Filmy-wypożyczalnia

Koniec z piractwem?

A co bym zrobił? żył dalej pewnikiem znalazło by się jakieś nowe zajęcie na zabicie czasu

Opublikowano

Wróciłoby dzieciństwo, a przynajmniej tak jak było jak miałem 6-11 lat.

Zawsze jedna godzina o której na boisko pod szkołą, granie w piłkę, wychodzenie gdzieś z kolegami/koleżankami, ehh byłoby dobrze :]

Admin Cienia
Opublikowano

Może byłbym martwy gdybym wyszedł na miasto i akurat ktoś stracił panowanie i rozczłonkował moje bezwładne ciało.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dziwią mnie te Wasze pytania. Jak można w ogóle pytać "co byś zrobił, gdyby nie było internetu", jakby to co najmniej była rzecz, bez której człowiek nie może się obejść, jak bez tlenu. ;f Jest internet - fajnie; można pograć, obejrzeć film czy zaległy serial. Ale gdyby nagle świat stracił łączność na zawsze to myślę, że w ogóle bym tego nie odczuła. ;x Jest to fajnie, nie ma to fajnie. Są w życiu inne wartości niż komputer i net. ;)

Opublikowano

Kupiłbym dużo kabla ethernet i tworzyłbym sieć lokalną z moim sąsiadem + serwer do minecrafta i ts3... xD Można w sumie zastąpić routerkiem z dalekodystansowym WiFi.

A tak na poważnie to żyłoby się znacznie lepiej bez internetu :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...