Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne sytuacje,wpadki,przypadki i inne

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, tutaj możecie pisać dziwne, smieszne wpadki, przypały z domu, szkoły. Ja zacznę:

1. Koledzy "bili" się, a trzeci pociagnal za noge drugiego. Była beka.

2. Kumpel mówi do drugiego: o jaka słodka twarz, a on rzuca się na niego. W tym czasie inny wyciąga mu majty. Jaki był ryk.

3. Stoje przed lekcją, wychodzi pani,z która mamy za chwile lekcje. Pyta się czemu tu jestem, skoro mamy w innej sali. A ja o_O.

4. Na wf Michau stoi na bramce, ja podbiegam, a inny krzyczy: Michau wykop! A on: Nie umiem!

Opublikowano

Witajcie, tutaj możecie pisać dziwne, smieszne wpadki, przypały z domu, szkoły. Ja zacznę:

2. Kumpel mówi do drugiego: o jaka słodka twarz, a on rzuca się na niego. W tym czasie inny wyciąga mu majty. Jaki był ryk.

3. Stoje przed lekcją, wychodzi pani,z która mamy za chwile lekcje. Pyta się czemu tu jestem, skoro mamy w innej sali. A ja o_O.

4. Na wf Michau stoi na bramce, ja podbiegam, a inny krzyczy: Michau wykop! A on: Nie umiem!

Nie wiem może jestem inny, albo moje poczucie humoru jest dziwne ale mnie twoje ,,śmieszne'' sytuacje w ogóle nie rozbawiły.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Śmieszna sytuacja. Przeglądam forum i widzę ten temat.

A tak na serio:

Jadę autobusem a nagle gość rozwala gasnice i cały autobus w pianie. Pozdro. Co w tym smiesznego? Nic. Niestety podobnie jest z Twoimi historiami.

Opublikowano

Coś śmiesznego? Mnie to rozbawiło. Kolega udawał cwaniaka, zrobił wymach nogą i mu spodnie na dupie poszły :)

Żeby było jeszcze śmieszniej w 1 klasie miał dokładnie taką samą sytuacje i te same spodnie na sobie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Coś śmiesznego ?

Świadectwo z paskiem w Żłobku.

Serio, to kumpel kilka lat wstecz wyszedł na dwór w piżamie, dlatego mówimy na niego " Piżama " (BEKA).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Raz czekałem pod pewnym budynkiem a jakiś zjarany z papierosem koleś ciągle łaził obok i mamrotał coś(nie rozumiałem co) i co jakiś czas się do siebie podśmiewał, miałem lekką bekę z tego i jak poszedłem a pewien przechodzień zapytał mnie czy mógłbym powiedzieć jaka jest godzina odpowiedziałem "molte volte" XDDDD

Opublikowano

To mosze ja opofiem wam chistorie mego rzycia :)

Zaczęło się tak..

Kolega zobaczył że idzie drogą jego dziewczyna więc chciał do niej podejść, pyta się mnie

- Jak wyglądam ?

a ja na to - Jak pedofil na placu zabaw

Śmieszne ??

też tak sądzę

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Bawiłem się jak przy najlepszym horrorze.

Nawet pies się śmiał.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...