Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tomb Raider

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam taki problem... iż przeszedłem sobie niedawno TB na ps3 zachciało mi się zagrać na pc więc kupiłem i doszedłem do momentu gdzie trzeba uciec przed tym sowietem(?) i tam są te poszczególne akcje które trzeba wykonać(Kopnięcie w krocze,odgryzienie ucha,strzał w brzuch,przechylenie broni i zabicie typa) i czy mógłby mi ktoś napisać jak to zrobić bo do ciężkiego chuja nie potrafie tego zrobić przez 30m się z tym gównem męczę i nie potrafie na ps zrobiłem to za 1 razem a na pc nie da się ;/

zawsze naciskam odpowiednio klawisze i jest niedana próba... i tutaj nie wiem czy ja coś źle robię czy co ...

Opublikowano

9:00

Chodzi Ci o ten moment.

Musisz to wcisnąć zanim się do końca zapełni, sprawdź swoje ustawienia klawiszy i jeżeli masz podłączonego pada to odłącz go i używaj ustawień klawiszy pod klawiaturę.

@edit

a, możesz jeszcze spróbować zmieniać rozdzielczość, restartować grę.

Opublikowano

Widziałem mnóstwo gp z tego momentu gry i robię tak jak jest na filmiku...

Klawisze mam dobrze ustawione(tak jak kupiłem nic nie zmieniałem) a pada nie używam pod kompa i nie mam podłączonego ...

I dalej nie potrafię tego przejść naciskam tak jak jest zawsze przy końcówce i czasem uda mi się pierwsze ale znowu przy tym uchu sie wypierdalam za każdym razem ...

Opublikowano

@ref

Nie trzeba przypadkiem nacisnąć przy tym drugim czyli uchu , "F" a potem "E" tak szybko ? bo przed chwilką mi się raz udało i znowu nie działa nic ...

//ref co 24h

@edit

Napisano wczoraj, 01:03
Napisano wczoraj, 23:13

Przepraszam o te 2(?) godziny ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...