Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] pięć trupów

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj nastąpił przełom. postanowiłem wydostać się z piekła.. poprosiłem o pomoc boga , który dał mi siły by walczyć!! anioł gabriel przyszedł do mnie we śnie, bardzo się przestraszyłem ale przekazał mi radosną nowinę(pomoże mi wydostać się z piekła) zacząłem wczoraj od brązu 5 50 lp, dziś mam już brąz 3 17 lp!! bardzo mmr mam zrypane bo dostaje po +17 za gre ale co tam......... no i mam cel wybić tu złoto na tym koncie na zachodzie... przypominam że mój main jest w silverze 1 na nordicu.

i8cq.png

tutaj pięć trupów 2 na 5 ostra sieczka na dole była

aoix.png

tutaj nurkowanie pod wieżę bardzo udane też dwóch na jednego B)

i nie mówcie że słaba farma chce mi sie farmić to farmie a jak nie to zabijam moimi ostrzami niczym ninja :ninja:

cfy6.png

oceniajcie komentujcie żółty magiczny guziczek B)

a do wszystkich którzy nie mogą wyjść z elo hell: nawracajcie się i wierzcie w ewangelię!!

Opublikowano

Ehh farciarzu jeśli możesz poproś Boga rówineż o pomoc dla mnie,siedzę w silver V i nie da się grać,mam niskie mmr i trafiają mi się bronze w teamie lub silver,a enemie team najcześciej wygrywa linie. Gram na jungli,choć staram się kontrolować całą mapę to czasami nie da się ogarnąć wszystkiego,mój nick Chudekk.

Nawet w kościele byłem ostatnio,ale nic nie pomogło:d

Gratuluję stat oraz penty

Opublikowano

CO to za ludzie zeby dac ci az 31 kili dobrze za ja nie utknolem w tym g**

W tej dywizji sa 2 typy graczy. Lamy ktore w ogolnie nie ogarniaja i bardzo dobrzy gracze. nie ma nic pomiedzy dlatego tak ciezko sie wydostac

u1lc.png
Opublikowano

czuje ban za boosting chociaż widac ze to ewidetny fake zobaczcie na screeny tu ma 66 fps tam 67 a tam dalej 81 :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...