Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakby "odkrycie" w ArtMoney

wrhack3rzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę przerażała mnie perspektywa grania w high levelami z premium userami oraz z posiadaczami famasa, itp. więc nie G1 i tym innym głupim firmom za wygraną. I być może opłaciło się. Kombinowałem ArtMoney'em i zacząłem podmieniać kody broni w item shopie (np. M249 lub M60 wybaczcie ale mam słabość do tych broni) na bronie tzw. w dalszej części "Do Bani", np. M4A1, Kałach lub G36C. Doszedłem do tego że, np. w moim item shopie przy M249 wstukało mi się "3rd or 5th Slot". Także opis broni "Do Bani" widnieje przy moim biednym M249. Niestety nie doszedłem jeszcze do rezultatów "zadowalających", więc zwracam się z prośbą do BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH hakerów, gdyż nie chcę słyszeć narzekania noobów którzy sobie np. kompa w BIOSie spalą, prośbą o pomoc, pokombinowanie z tym. Jak chcecie mogę dołączyć screeny. Dzięki.

Jak ja lubię allegro.

Specjalista
Opublikowano

dla ciebie to odkrycie ale nieda się podmienić itemów w item shopie a potem kupić kiedyś o tym pisałem wyjdzie ci tlyko to że zamiast pisać np. MAGNUM będzie pisać M134 albo inne .

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Człowieku przy słowie odkrycie widnieje cudzysłów. To jest znak interpunkcyjny (gramatyczny), który wygląda w tyn sposób " . Jest on używany w przypadku wymieniania tytułów, bądź podkreślania znaczenia słowa. Wikipedia bije panu pokłony.

Jak ja lubię allegro.

Specjalista
Opublikowano

Dobrze więc mówie ci że się nieda ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Specjalista
Opublikowano

@up jak 1 pocisk z winchestera czy jak cała seria??

JH

Specjalista
Opublikowano

To czekam na odp czy zadaje dmg jak cała seria?

JH

• Dodaj nową pozycję...