Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy będzie nowa postać

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niemożliwe by wyszedł patch 114 bo pisali na forum że wraz z patchem 114 będzie można grać za darmo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Różne już plotki krążą po forach i sieci, będzie trzeba czekać na oficjalną informację od twórców.
Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Klasa jest już od jakiegoś czasu dostępna ale jeżeli ktoś planuje nią grać to ja osobiście odradzam. Słaba jakaś jest i wygląda jakby była robiona na szybko. Nie ma wielu unikatów a i na arenie ma małe szanse. Być może za mało nią gram i mam słaba postac ale takie są moje wrażenia.

Opublikowano

super ze zalogowałeś się tylko po to by napisać taki idiotyczny post dodatkowo odkopując temat .... Ta postać jest dobra zwłaszcza na PvP o ile ma się mózg, lecz w tej grze PvP jest tak zjebane że nie liczą się tam itemki oraz nawet lvl postaci tylko lvl areny im większa różnica tym gorsze PvP - Drakensang jest jedyna grą która ma tak niedopracowane dobieranie ludzi do areny że płakać się chce a samo PvE tej gry nie uratuje ... ludzie na forum ciągle piszą że PvP w tej grze jest zryte i wystarczy jedna osoba pare lvli więcej by wygrał całą arene za team, a oni i tak mają to w dupie i naliczają kabze ... Gra ma mega potencjał lecz w rekach BigFaila to nawet najlepsza gra na świecie upadnie ...

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...