Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelnica-Konin[Serwer z modami][Al'a Kwadratowa Masakra 5 i 6][Gildie][20slotów][Ogarnięta Administracja]

HubabubaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mlpkps.png
G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: Strzelnica-Konin[serwer Na Modach]
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: s60.mineserv.eu:22046

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gifWersja Serwera: 1.6.4
Strza%C5%82ki.gif Sloty: 20
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Kwadratowa Masakra
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Nie
Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Pluginy(Tylko Podstawowe) i mody(Opisane poniżej)

Za%C5%82oga.gif

NoFirePlease, HubabubaPL, Czarek96

Dodatkowe%20Informacje.gif

Na serwerze są takie mody jak:
-Optifine
-Damage Indicators
-Animation Api
-BiblioCraft
-Biomes o Plenty
-Craft Guide
-Custom mob spawner
-Mo\'Creatures
-Gui Api
-Mutant creatures
-Useful Food
-Weapon Mod
-The Bombzen Api
-Auto switch
-Dynamic lights
-Update checker Mod
-Back tools
-IChunUtil
Aby wbić na serwer musisz ściągnąć specjalny launcher- Link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/150176649/Strzelnica-Konin/Strzelnica-KoninLauncher.exe
Serwer jest on 24/7
Serwer to połączenie Kwadratowej Masakry 6 i 5
Aby dostać się do drużyny wpisz: Do pomaranczowych - /pomaranczowi lub Do zielonych - /zieloni

Kliknij.png

Opublikowano

Nie warto grać na tym serwerze,admin 10 lat nic nie ogarnia. Wilkołak prawie by go zabił a on z 5 hp na 20 sie zrobił i niby to mod Mo Creatures. Widac ze taki admin to 0 ogaru ani zabawy. Taki admin taki serwer. Podaje fałszywy wiek niby ma 15 lat. Spawn gildii był robiony na gmie tak jak wszystko,brodawki z dupy itp. Po tym mnie zbanował bo nie chciał słuchać moich argumentów. Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Hahaha i po co się udzielasz jak nie znasz moich praw ? Mam takie same permission jak Vip czyli /heal ale nie ty znasz lepiej co ma vip ... Wbiłeś dopiero i gadasz spawn na gamemode ? Nie wiesz jaki mieliśmy wcześniejszy spawn więc zamknij się dziecko ..... Brodawki są w netherze jak nie widziałeś mieliśmy portal ... A ty tylko potrafisz czyhać na itemy cudze ... Specialnie dziecko przyprowadza wilkołaki po item ..... Nic nie wiesz o naszym spawnie więc siedź cicho a nie .... Nawet nie wiesz od kiedy jest on serwer a data tego tematu nic nie wskazuje .....

Opublikowano

Więc tak, osobiscie serwara nie polecam, bo admin gra na gmie, używa goda itp... Spawn gildi pomaranczowych był robiony na gmie. Zauważyłem, że jak admin sie bił z wilkołakiem i miał 5hp i nagle miał 20. Mam ss'y jak chcecie to moge dać. Jeszcze raz nie polecam

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Krzys już ci mówiłem użyłem /heal i powiedziałem ci logów NIE DAM BO ONE SĄ PRYWATNE ! Nie wiesz odkąd jest serwer on więc się nie udzielaj, trochę zbieraliśmy te itemy ..... Nie masz prawa tak mówić bo nie wiesz ile musieliśmy grać aby te itemy zdobyć .... POWIEM CI JESZCZE RAZ TO CO JEST NA HOSTINGU SERWERA JEST MOJE I KOLEGI WIĘC NIE DAM CI NIC BO TO JEST PRYWATNE I NIE MASZ PRAWA ŻĄDAĆ LOGÓW SERWER'A KTÓRE NIE SĄ TWOJE ! Ale tak ty wiesz lepiej i nawet nie wiesz co daje komenda /heal którą ma vip .... Zanim coś napiszesz zapoznaj się z zasadami serwer'a i z permission wszystkich grup ....

Opublikowano

Dobrze to jest tylko twoje zdanie .... Co z tego że na serwie jest ciągle 11 osób i to ty się kłóciłeś, więc ja to zakańczam ...

I zapraszam do drużyny Pomarańczowych :)

2 Zdania negatywne nic nie zmieniają ..... Bo tylko chodziło o jedną komende /heal

Opublikowano

Ja bym bardzo prosił o usunięcie komendy ./heal ... Według mnie bezsens ale serwer dobry... Jakiś vip może podczas walki użyć ./heal i nara. Więć jeszcze raz zwracam się z proźbą o usunięcie komendy ./heal.

Pozdrawiam

//CiasteczeG

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...