Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeden Metin działa drugi nie

TechnicsAQUAMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem że pewne serwery metina mi nie działają a niektóre tak , np ravia mi nie działa a argentus już tak(np patcher działa wszystko ściągnie a gdy biorę graj nic się nie dzieje) , ustawiałem zgodność i uruchomienie jako administrator, robiłem również jak ktoś dał w jakimś poradniku

1.Wejdź do Folderu z Metinem

2.Zrób w nim nowy plik tekstowy (txt) i w nim wpisz - metin2client.bin
3.Kliknij potem "Plik" > "Zapisz Jako..." i wyskoczy okienko w którym wpisujesz:
NAZWA PLIKU: metin2.bat
RODZAJ PLIKU: (będzie "pliki .txt" to zmień na "Wszystkie Pliki")
4.Kliknij zapisz albo OK.
5.W folderze z metinem pojawi Ci się pliczek "metin2.bat" kliknij w niego i ciesz się grą (jak klikniesz to powinno się pojawić czarne okienko ze ścieżką do pliku "metin2client.bin" a potem włączyć się gra)

Lecz to dało tylko tyle że zaczęło wyskakiwać okienko i znikać , zrobiłem ss'a

Proszę o pomoc !

post-286234-0-43205400-1383844873.jpg

8f5.png

Opublikowano

Podobny problem miałem z balmorą. Też mi okienko tylko wyskakiwało , a potem nic. Odpal przez administratora i będzie okej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sposób 2.
Działa na win 8.
zrób kopię metin2client.bin
zmień nazwę na przykład na metek.exe
Możesz ustawiać zgodność i tryb administratora we właściwościach.
Potem uruchamiasz z pliku metek.exe
U mnie działa bez błędów na win8 i win7

Opublikowano

Wejdz do katalogu gry otwórz plik Konfiguracja czy config widzę że to Derox.pl to tam jest Konfiguracja zmień wartość wykorzystywanie: na procesor bo standardowo jest na procesor karty graficznej,

Ty pamiętaj że nie ma u ciebie takiego czegoś jak proc. karty graficznej masz grafikę zintegrowaną a obsługa jej leci z procesora głównego, a wiec Procesor i zatrybi.

jyHd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...