Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PixelEvil.pl Powraca!

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, tak krótko w temacie PixelSyfel powrócił. Tym razem z danymi firmowymi:

"MATEUSZ MODELINA S. C." Zbigniew Łądka

Adres rejestrowy: ul. Folwarecka 1H,
44-240 Żory, śląskie

NIP: 651-00-05-695
REGON: 272944658

Płatności:

Krzysztof Kokoszka,

Numer konta: 03 1090 2008 0000 0001 2001 4454

Kontakt:

Biuro Obsługi Klienta: [email protected]

Właściciel hostingu: [email protected]

Telefon: w trakcie uruchamiana ...

Na money.pl dane są prawidłowe

Status Podmiot aktywny Adres rejestrowy ul. Folwarecka 1H
44-240 Żory, śląskie Telefon komórkowy +48 600 823 134 NIP 651-00-05-695 REGON 272944658 PKD 47.19.Z - Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach Rozpoczęcie działalności 1995 Osoby zarządzające Łądka Zbigniew - Właściciel Ostatnie dostępne zatrudnienie 1

Zadzwoniłem pod ten numer a gościu że pierwszy raz o tym słyszy :O I nie wie nawet co to jest hosting :D

Ciekawe co? :D

DMT 😉

Opublikowano

Rozmawiałem z administratorem o hostingu, dane firmy wujka , telefon pierwszy lepszy z generatora. Ponadto maszyna 8gb ramu także ja pozdrawiam!

Pozatym placic 1.40zl za slot u szwabów to jakies przegiecie...

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Szczerze wam powiem , będę się kłucił w takiej sytuacji .Jeżeli sądzicie że to "krzak" to do Urzędu Skarbowego!

Opublikowano

Prawda, jestem kolegą admina hostingu i jest to wujka firma , i niema 8GB ram.!

Ty, zią to niezła beka jak ten typek nie wie co to wgl. hosting a zajmuje się kartoflami xD

DMT 😉

Opublikowano

Serwer 5 slotow za 3 zl

Przepraszamy, wszystkie serwery dedykowane są zbytnio obciążone, aby utrzymać kolejny serwer. Spróbuj skorzystać z innej lokalizacji serwera lub zmniejsz liczbę slotów.

Beka haha

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Serwer 5 slotow za 3 zl

Przepraszamy, wszystkie serwery dedykowane są zbytnio obciążone, aby utrzymać kolejny serwer. Spróbuj skorzystać z innej lokalizacji serwera lub zmniejsz liczbę slotów.

Beka haha

A może oni to na VPSach trzymają?

Od siebie polecam najlepszy hosting minecraft http://fiberhost.pl

Opublikowano

Na facebooku napisali mi że to tylko na chwile i że niedługo wrócą

twierdzą że są najstabilniejszym hostingiem serwerów minecraft a upadli po trzech dniach :P

Opublikowano

Nie ma to jak dobra beka. Czekam na dalsze wypowiedzi w tym temacie, poprzedni mnie wciągnął na pół nocy po kolejnych bekach jakie robi ten "hosting". xD

Opublikowano

Nie ma to jak dobra beka. Czekam na dalsze wypowiedzi w tym temacie, poprzedni mnie wciągnął na pół nocy po kolejnych bekach jakie robi ten "hosting". xD

Wejdź na stronę i już będziesz miał bekę :D

DMT 😉

Opublikowano
ATAKI DDoS !07-11-2013 18:49

Dziś na stronie dostaliśmy ataki DDoS.

Nasza baza danych została uszkodzona, lecz wszystkie konta zostały nie naruszone.

Nasi technicy pracują nad naprawą strony.

W tym czasie na stronie mogą pojawiać się dziwne rzeczy.

Serwery działają w 100%.

Pozdrawia,
Administracja PixelEvil.pl.
HAHAHAH JUŻ PADA :D HAHAHAAH
Opublikowano

Witam.

Przepraszam, ale nie rozumiem, waszej fascynacji sprawą.

Każdy kiedyś zaczynał, ja sam kiedyś miałem serwer MC i w pierwszym tygodniu istnienia, ktoś się na serwa uwziął i to nieźle.

Serwer rozwalony i wszystko, ale nie poddałem się i serw dalej stoi, a koleżka-haker najpewniej ma rozwalone to i owo...

Może faktycznie, się im coś dzieje (Tak jak mi działo się na serwerze), a wy zachowujecie się w tym momencie jak skończone dupki co?

Naprawdę nie rozumiem was..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Witam.
Przepraszam, ale nie rozumiem, waszej fascynacji sprawą.
Każdy kiedyś zaczynał, ja sam kiedyś miałem serwer MC i w pierwszym tygodniu istnienia, ktoś się na serwa uwziął i to nieźle.
Serwer rozwalony i wszystko, ale nie poddałem się i serw dalej stoi, a koleżka-haker najpewniej ma rozwalone to i owo...

Może faktycznie, się im coś dzieje (Tak jak mi działo się na serwerze), a wy zachowujecie się w tym momencie jak skończone dupki co?

Naprawdę nie rozumiem was..

Tu nie chodzi o serwer gry MC

Tylko o cały hosting który jest NIELEGALNIE bo od ciągłej sprzedaży nie odprowadza podatku co lepsze podszywa się pod inną firmę co jest dla mnie zachowaniem prawdziwego DUPKA.

Co maja powiedzieć hostingi takie jak FiberHost, Pukawka i inne które prowadzą firmę legalnie odprowadzają podatek. A taki gnój 14 lat zrobi swój pseudo hosting?

DMT 😉

Opublikowano

@S0L1D3R: Jeżeli ktoś zaczyna, to niech nie rzuca się na głęboką wodę od razu, nie zaczyna od hostingów, tylko od czegoś mniejszego, bo to nic innego jak oszukiwanie ludzi, fałszerstwo danych działalności gospodarczej i wiele innych.

Aby prowadzić taką działalność trzeba być pełnoletnim, znać zasady ekonomii, zarządzania działalnością gospodarczą, mieć odpowiedni budżet, odpowiednich ludzi, a nie takie coś, bo to jest śmieszne i jeżeli strona nie zniknie z sieci zapewniam, że to dziecko wyląduje w sądzie, bo to co robi jest przestępstwem.

W tym czasie na stronie mogą pojawiać się dziwne rzeczy.

Epickie. :D

Pewnie mają na dedykach IPTables i myślą, że są zabezpieczeni, a coś takiego jak firewall sprzętowy to dla nich czarna magia. :f

Opublikowano

Pewnie mają na dedykach IPTables i myślą, że są zabezpieczeni, a coś takiego jak firewall sprzętowy to dla nich czarna magia. :f

Dla nich linux to czarna magia ;)

DMT 😉

Opublikowano

Dobra, dobra, ale jeżeli wszystko okaże się prawdą, napiszę specjalny wątek "Przepraszam", a wy możecie go skomentować jak chcecie :)

No to dam ostatni argument: Skoro dzieci, to popatrzcie np.: na Facebooku, od kiedy mówią o Hostingu itd. itp.

:)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...