Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC?/AP/cokolwiek do 4800

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukam czegoś niezłego do 4800, chodzi mi o jakiegoś prostego do ogarniania killera, który ma zazwyczaj najwięcej killi z drużyny, coś jak master yi tylko lepsze. Chodzi głównie o jakieś nieskomplikowane używanie czarów, coś dla nowego, kto nie gra nawet tydzień.

Mam:

Malphite

Alistar

Master yi

Darek ( jest świetny ale jak masz nieogarniającą drużynę to nie da się nim prawie nic zrobić + słaby w late)

myślę nad:

Lux

Nidalee

Xin Zhao

Katarina ( tylko ponoć strasznie ciężka do ogarnięcia)

Nasus

Bez reklam fb

Opublikowano

Katarina. Ulti łatwo jej wyłączyć, ale jest idealne jak nie mają "wybijaczy" albo odpychaczy/silencerów xD.

Doskok na E. Trudno w late game.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Z tego co podałeś to najłatwiejsza i najbardziej OP będzie lux. Laser (ulti) co 36s robi swoje, tarcza, spowolnienie, uwiązanie. Generalnie jak się ją ogarnie to prze...fajna z niej postać. ;]

BTW.

Ktoś pisał że Kata jest ciężka. Niech się w głowe stuknie. Jest banalnie prosta, problem w tym że jest też banalna do skontrowania, więc nadaje się tylko na normale lub jako lastpick jeśli w przeciwnej drużynie nie ma snerów, stunów, silenców, podbić, odepchnięć. Do poważnej gry Kata jest właściwie bezużyteczna bo dobry team ma dobre CC ;]

Zapraszam na mój kanał YouTube na którym znajdziesz to czego każdy gamer szuka
https://www.youtube.com/user/MatleyPL

Opublikowano

Kup caitlyn. Nie bez powodu to mój ulubiony adc ;p. Jeśli ogarniesz mechanizm to zaorasz każdego. Cait to specyficzna postać, trzeba dość sporo myśleć, analizować itd. Swoim zasięgiem łatwo można outfarmić przeciwnika przy czym samemu dość łatwo farmić.

Opublikowano

Cait, Lux, Katarina- wcale nie jest ciężka do ogarnięcia.

kata

-brak many

-mobilna

-piękne ulti

-łatwe penty

-krótkie cooldowny

-łatwa farma z w

Niestety jednak duża ilość CC'ków w enemy i taka kata staje się beznadziejna :x Jednak na normale, lub rankedy w silverze postać idealna :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...