Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte](sugestia) skin mobilny

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, proponuje aby po wejsciu na mpc z telefonu automatycznie wlanczal sie skin mobilny, tak jak jest np na yt

Opublikowano

dziwne, wszystko co ma skin mobilny yt, fb, automatycznie mi on wskakuje, a na mpc klikam zmien styl i wywala mnie na sama gore i jak chce posiedziec na telefonie musze na pc styl zmieniac na mobilny

Opublikowano

U mnie też wszystko działa... A jak zamiast "Zmień styl" weźmiesz "Użyj wersji mobilnej" (o ile masz taką opcję, u mnie jest)?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jaki system z jaką przeglądarką? U mnie na tablecie nie przełącza automatycznie na mobilny styl, jednak wynika to z UA.

Opublikowano

Na tak. :v U mnie na 8 s, kiedy używałam Opery czy teraz na Desire X, gdzie używam Chrome włącza pełną wersję strony. Znaczy ja i tak korzystam zawsze z pełnej (nie lubię mobilnej :v), ale jeżeli komuś ma to ułatwić to jak najbardziej tak. :)

Opublikowano

No nie pomogło ;/

Gdyby wszystkie strony wywalało na normalną wersje, to wiedziałbym że to moja wina, ale tak mam tylko z mpc

Opublikowano

U mnie na Xperii L i na google chrome przełącza się styl automatycznie.

Wchodzisz na google, wybierasz mpc- masz styl mobilny, gdy przełączysz na styl deflection czy infinite to u mnie wystarczy wyjść z przeglądarki, włączyć ponownie i odświeżyć MPC, wtedy dalej mam mobilną :f

Jestem na nie, gdyż to co jest obecnie mi odpowiada :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

U mnie na Xperii L i na google chrome przełącza się styl automatycznie.

Wchodzisz na google, wybierasz mpc- masz styl mobilny, gdy przełączysz na styl deflection czy infinite to u mnie wystarczy wyjść z przeglądarki, włączyć ponownie i odświeżyć MPC, wtedy dalej mam mobilną :f

Jestem na nie, gdyż to co jest obecnie mi odpowiada :f

że u ciebie jest tak jak być powinno to jesteś na nie... Nie skomentuje...

Opublikowano

że u ciebie jest tak jak być powinno to jesteś na nie... Nie skomentuje...

U mnie jest tak jak powinno być w sugestii :f

Skoro masz problem to pozostaje technik a nie wprowadzanie czegoś co jest :f

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przecież to, że nie włącza ci się strona mobilna to nie sprawa MPC tylko ustawień w telefonie. Może coś tam ma jakieś znaczenie czy coś ale jeśli domyślnie masz włączone " Pobieraj stronę mobilną jeśli jest dostępna" To powinno ją pobrać.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie mam takiego ustawienia, ale wszystkie strony po za mpc mi odrazu ładują się do mobilnej...

Opublikowano

Zawsze gdy chciałem wejść na MPC czy to na telefonie, czy na tablecie to od razu ładował się skin mobilny. Widocznie jest to niezależne od MPC, a od urządzenia z jakiego wchodzimy.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...