Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła ;/ PILNE !

plum1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjadłem rano 3 łyżeczki proszku do pieczenia (2 takie większ i jedną płaską). Nie poszedłem do szkoły. ;) , ale ;/ nvm czy dobrze zrobiłem, czy się nie zatrułem, 1 raz zmywiotowałem a później chwilę mnie mdliło, teraz mi tylko przelewa się w brzuchu, .. i co teraz robić ;/.

Proszę, pomóżcie ;/

PS. Minęło 11 h od zażycia.

Opublikowano

To są skutki opuszczania zajęć szkolnych. Musisz poczekać, pić dużo płynów (ZWYKŁĄ WODĘ). Przejść przejdzie, może jutro już będzie okej.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Poczekaj aż wyrośnie ciasto :)

Moim zdaniem przelewanie się w brzuchu oznacza tylko jedno... biegunkę!

btw. samosia

Opublikowano

Proszek do pieczenia bardzo drażni gardło. 40% przypadków zażycia kączy sie wizytą w szpitalu. Jesli zwymiotowaleś oczekuj w najbliższym czasie potwornych buli gardła. Ziemniak, Proszek do pieczenia, zwykle wywołują gorączkę do 40 stopni co już jest niebezpieczne dla życia. Wszystko zależy od organizmu. Nie potrwa to dnia ani dwóch, inni zapewne nabijają posty nie wiem z jakiego powodu, jak już pisałem 40% przypadków kączy sie wizytą w szpitalu na około tydzień a w wyjątkowych przypadkach co zdarza sie dosyć rzadko do dwoch tygodni.

Wszystko zostało napisane własnymi słowami, zródło informacji **funduszzdrowi*.**

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Proszek do pieczenia bardzo drażni gardło. 40% przypadków zażycia kączy sie wizytą w szpitalu. Jesli zwymiotowaleś oczekuj w najbliższym czasie potwornych buli gardła. Ziemniak, Proszek do pieczenia, zwykle wywołują gorączkę do 40 stopni co już jest niebezpieczne dla życia. Wszystko zależy od organizmu. Nie potrwa to dnia ani dwóch, inni zapewne nabijają posty nie wiem z jakiego powodu, jak już pisałem 40% przypadków kączy sie wizytą w szpitalu na około tydzień a w wyjątkowych przypadkach co zdarza sie dosyć rzadko do dwoch tygodni.

Wszystko zostało napisane własnymi słowami, zródło informacji **funduszzdrowi*.**

Ty serio ? :O

Nie łatwiej było powiedzieć że cie głowa boli ? i nie iść

Jak nie przejdzie to szpital :) Ciekawe co powiesz rodzicą jak będą sie pytać po czym tak sie czujesz .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zgodnie z tym co jest napisane na opakowaniach proszku do pieczenia to umrzesz w ciągu 7 dni.

Ale jest metoda na oszukanie przeznaczenia! 3 gifty do League of Legends dla mnie. Zastanów się bo akurat promocja, a nie chcesz raczej umrzeć i jeść do końca świata kremówki z papieszem?

Opublikowano

Nie wiem niby już przeszło.. została jeszcze gorączka ,,letnia" i przelewa się mi w brzuchu, ale myślę, że to już koniec i mój organizm wróci do stanu wcześniejszego..

Jeden wniosek.. nie kombinujcie nigdy z proszkiem do pieczenia ;/.. nie dość, że nie dobry to występuje fatalne skutki ;/

Jakby coś było nie tak napisze tutaj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...