Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]/Pytanie Switchbot lub Metin2Mod na Ethanie

basstorr135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem mianowicie potrzebuje hacka który zmienia bony w eq. Miałem kiedyś Switchbota i dzialał mi na innym serwie. Teraz zainstalowałem tego bota, robie wszystko tak jak robilem wczesniej, wyskakują mi wszystkie okna. Wybieram bony jakie bym chciał, po czym klikam Start, problem polaga w tym, że nic sie nie dzieje...Postanowiłem więc sciągnąc Metin2Mod, gdyż słysząłem, że on też zmienia bony. Sciągnąłem z neta Metin2008, po czym "Metin2Mod_2011SF", robiłem wszystko tak jak na filmikach, czyli zainsalowałem go do folderu z wczesniej zainstalowanym metinem ( nie spatchowanym). Wszystko ładnie pieknie, odpalam Metina przez Metin2Mod, patrze i nie mam Ethany na liscie. Wiec postanowiłem ją dodac ( http://www.mpcforum.pl/topic/956231-dl-mod-ethanaeu/ z tego i w ten sam sposóB) Serwer został dodany, lecz przy CH były trzy kroki, i jak chciałem wejsc pisało "brak połączenia z serwerem". Wiec sobie pomyslałem, że te dwa pliki są nieaktualne. Poszukałem wiec w necie jak dodac serwer. Sciągłem plik który pokazuje IP serwa itd. Dodałem ten serwer w plku "ServerInfo" który miałem po zainstalowaniu moda. Odpalam metin2mod, i przy CH jest NORMAL wiec sobie mysle, że sobie pogram, a tu dupa, próbuje sie połączyć i wyskauje "Zostaniesz połączony z serwerem" i nic sie nie dzieje. Proszę o pomoc !! Walczę już z tym od kilku dni i sobie nie mogę poradzic... Z góry wielkie dzięki :)

PS. jestem tu nowy,nie wiem czy w dobrym miejscu napisałem, w razie W proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...