Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kradzież konta .

Metinekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , proszę uważać na Bol'a ..
Ponieważ skardziono mi konto w lolu i nie tylko mi jak wynika z graczy , którzy piszą ze mną na chacie .
Miałem bronze 1 , 60+ postaci . .Gościu pisał , że miał 1500 winów i też mu hackneli .
Nikt nie miał dostępu do mojego konta .. A gdy zacząłem używać bola to tak się skończyło .
Także jeszcze raz proszę być ostrożnym .
Pozdrawiam

Opublikowano

Większej głupoty chyba w życiu nie słyszałem :D

Dobra nie chcesz to nie wierz.. Nie musisz , ja tylko ostrzegam i piszę ..

Wiem , że nie tylko ja straciłem konto , a teraz gościu wygrał 3 rankedy , jedna zwykła i jedną przegrał.. Na tym moim koncie..

Opublikowano

Przeskanuj komputer , zobacz czy nie masz jakiś keyloggerów.Myślę że prawdopodobnie kupiłeś konto a właściciel odzyskał go chodź mogę się mylić.

Moja Rada.

Napisz do supportu , że zostało Ci skradzione kontro , przyślą ci oni pytania nt twojego konta (np e-mail w którym zakładałeś konto) bo muszą mieć pewność że jesteś jego właścicielem jeżeli wszystko będzie się zgadzać , przyśle Ci reset hasła na ten e-mail.

Opublikowano

Przeskanuj komputer , zobacz czy nie masz jakiś keyloggerów.Myślę że prawdopodobnie kupiłeś konto a właściciel odzyskał go chodź mogę się mylić.

Moja Rada.

Napisz do supportu , że zostało Ci skradzione kontro , przyślą ci oni pytania nt twojego konta (np e-mail w którym zakładałeś konto) bo muszą mieć pewność że jesteś jego właścicielem jeżeli wszystko będzie się zgadzać , przyśle Ci reset hasła na ten e-mail.

Nie , nie .. Konto nie było kupywane.. Od zera je zrobiłem i grałem cały czas od września.. Napisałem do supportu wczoraj o 16 i nadal nie otrzymałem odpowiedzi ..

Poczekamy i zobaczymy .

Opublikowano

Nie , nie .. Konto nie było kupywane.. Od zera je zrobiłem i grałem cały czas od września.. Napisałem do supportu wczoraj o 16 i nadal nie otrzymałem odpowiedzi ..

Poczekamy i zobaczymy .

Mają tydzień na odpisanie.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH

ciekawe czemu nie kradną platyn/diamondów (bo większość mądrych osób, które grają na BoL'u już tam jest).. może jakiś dowód, kolego?

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH

ciekawe czemu nie kradną platyn/diamondów (bo większość mądrych osób, które grają na BoL'u już tam jest).. może jakiś dowód, kolego?

Właśnie sam jestem ciekaw :) dlatego tak mu na samym początku napisałem

Opublikowano

Dowodów brak , ale mam takie podejrzenia .

Bo nikt kogo znam nie miał dostępu do mojego konta i nikt nigdy mi nie zmieniał hasła ani nic ..

A bola ściągnąłem tydzień temu , wcześniej nie miałem do czynienia z czymś takim .

Także mogą to być wszyscy a także bol . Nie chce nikogo ani nic oskarżać .

Takie moje głośne myślenie publiczne.

Opublikowano

[*]

:D

----------------------------------
01 - Operating System
----------------------------------

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Śmieszne. Bol nie ma żadnej ingerencji do silnika gry ani do wymuszania czy też odczytywania haseł. Ściągnełeś jakiś shit na kompa i konta nie ma.

Powodzenia,

sbqazzz

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

To ja mam jeszcze jedno pytanko... Na jakim mailu miałeś konto? Zwykłym? Czy jakimś free takim jak mailinator.com ??

fqlnmTh.png

Pomogłem? daj + ;)

Opublikowano

Pewnie wchodziłeś na strony typu FreeRP allbo pobierałeś jakieś gówna. Po co by mieli kraść konta. Stracili by tylko na tym hajs. Większy zysk mają na VIP'ach niż jakby sprzedawali hacknięte "gównokonta".

Opublikowano

Temat nie ma sensu, to nie przez BOLa, więc jeśli naprawdę straciłeś konto w co wątpię to lepiej skanuj kompa :P

Zamykam bo się spam zaczyna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...