Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]/Problem z Bs'em od Padmaka na Pandorze

PakoThugLife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy próbuję odpalić BS'a na Pandorze od Padmaka wyskakuje takowy błąd - Excepcion.main.cpp(78)IntModule"

A pod tym jest napisane - Fehler beim Instailer der Clientfunktionen, der Bot must beendet werden. Melde dich bitte mit servname auf meiner Facebook-page" I taki błąd wyskakuje gdy odpalam switchbota, daje aktualizacje z procesami wybieram PandoraMT2 i to wyskakuje... Wcześniej pobrałem starszą wersje to działało, ale gdy ustawiłem bony, sloty etc. I wciskałem "starten" To nic się nie działo.. Jesli ktoś wie co z tym zrobić to z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Z tym właśnie próbowałem i ten mi działał, teraz odpaliłem właśnie metka, bota i tak dalej ustawiłem wszystko, wciskam "start" i nic się nie dzieje... A nie możliwym jest, żeby było zabezpieczone bo jak wiadomo Administracja na Pandorę ma wyjebane i Bs od RealFreak działał, ale niestety dupnie, tylko jeden slot, często przeskakiwało więc się poddałem po tym jak dwa dni wbijał mi bony do Party na Perf DPS :P To z 5 razy widziałem jak perf wszedł i przeskoczyło... a Bs od Padmaka to cud, miód i marzenie :P więc nie wiem co robić :/

I jeśli to coś zmienia to nie wyskakuję mi okno tak jak kiedyś "register" tylko jest zaloguj i odrazu mi przeskakuje do Bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...