Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreison [Dedyk] [Medium]

RockInTROIAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa niezła. Dreison, Rozumiem.

Coś jak dreikon tylko zmieniona litera k na s.

Dobra tam. Widzę ssy blokuje mi mój wierny avast. nie wiem co to za świństwo. ale wolę tego nie otwierać.

@edit

Nawet strony nie idzie otworzyć..

Nic. zupełnie nic nie działa.

Opublikowano

Nazwa niezła. Dreison, Rozumiem.

Coś jak dreikon tylko zmieniona litera k na s.

Dobra tam. Widzę ssy blokuje mi mój wierny avast. nie wiem co to za świństwo. ale wolę tego nie otwierać.

@edit

Nawet strony nie idzie otworzyć..

Nic. zupełnie nic nie działa.

Właśnie zauważyłem że coś na serwerze www nam siedzi i staram się to usunąć, Przepraszam za ten problem, postaram się wszystko naprawić, a co do nazwy to my już od roku pracujemy i to raczej UP koledzy mogli skopiować nazwę, ja w to nie wnikam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ehh... NIc nowego, nic ciekawego.

- Bronie sa brzydkie, stare i ochydne.

- Nowa mapa od 125? Rozumiem że do 125 w av2?

- Stalki, bojowe u handlarzy? Ale nie ma metalów? Serwer podchodzi pod easy/4fun z lekkim medium.

- 0 nowości... No do cholery 0.

Dziękuję tyle z mojej strony. Nie zagram, ponieważ server niczym nie przyciąga. Ps - Gdzie system ulepszeń zbroi? Prezka słaba, server też niczym nie przyciąga.\

Będzie coś więcej na serwerze? Jakieś nowości? Dodacie system ulepszeń dokładny? Dungeony jakieś? Coś aby zachęciło do wbicia :). I czy administracja co najważniejsze, jest ogarnięta?

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Ehh... NIc nowego, nic ciekawego.

- Bronie sa brzydkie, stare i ochydne.

- Nowa mapa od 125? Rozumiem że do 125 w av2?

- Stalki, bojowe u handlarzy? Ale nie ma metalów? Serwer podchodzi pod easy/4fun z lekkim medium.

- 0 nowości... No do cholery 0.

Dziękuję tyle z mojej strony. Nie zagram, ponieważ server niczym nie przyciąga. Ps - Gdzie system ulepszeń zbroi? Prezka słaba, server też niczym nie przyciąga.\

Będzie coś więcej na serwerze? Jakieś nowości? Dodacie system ulepszeń dokładny? Dungeony jakieś? Coś aby zachęciło do wbicia :). I czy administracja co najważniejsze, jest ogarnięta?

Wystarczy czytać a nie tylko na ss patrzeć, ale odpowiem na twoje pytanie tak na serwerze jest około 7 Dungeonów jednak są to beta testy dopiero i pokazujemy to co zostało udostępnione na betach, wraz z czasem trwania bety i dodania nowości Prezentacja zostanie uaktualniona. aż do Oficjalnej prezentacji na której zostanie pokazane wszystko to czego tutaj teraz nie znajdziecie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wystarczy czytać a nie tylko na ss patrzeć, ale odpowiem na twoje pytanie tak na serwerze jest około 7 Dungeonów jednak są to beta testy dopiero i pokazujemy to co zostało udostępnione na betach, wraz z czasem trwania bety i dodania nowości Prezentacja zostanie uaktualniona. aż do Oficjalnej prezentacji na której zostanie pokazane wszystko to czego tutaj teraz nie znajdziNo

No tak, racja. Mój błąd że nie czytałem :D. No to zobaczy się na oficjalnym :).

A czy peta można zdobyć eventami? IS? Czy dostaniemy jakiegoś kolege na start?

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

No tak, racja. Mój błąd że nie czytałem :D. No to zobaczy się na oficjalnym :).

A czy peta można zdobyć eventami? IS? Czy dostaniemy jakiegoś kolege na start?

To sugestia którą rozpatrzymy podczas beta testów [ Najprawdopodobniej drop z bossów oraz IS ]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Troche mało się dowiedziałem nie wiem nic nowego praktycznie :(

Tak jak UP Pisałem że nie wszystko jest podane gdyż chcemy wiedzieć czy PODSTAWA czyli EXP/DROP działa tak jak powinno w trakcie trwania beta testów zostaną dodane / uruchomione inne Funkcje na serwerze i Prezentacja wtedy zostanie zaktualizowana :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To prawda, słaba prezka, ale to co na niej jest robi wrażenie. Na pewno wbiję, aby ocenić. Tylko co to za tarcza u npc, ta obok tarcz 61 :P ?

@edit

chyba stronka wam się psuje.

beta testy będą dla wszystkich czy są zapisy?

Opublikowano

To prawda, słaba prezka, ale to co na niej jest robi wrażenie. Na pewno wbiję, aby ocenić. Tylko co to za tarcza u npc, ta obok tarcz 61 :P ?

@edit

chyba stronka wam się psuje.

beta testy będą dla wszystkich czy są zapisy?

Nie stronka tylko coś na serwerze www mi siedzi i staram się to usunąć, Beta jest dla wszystkich graczy :-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kolejny taki sam serwer po prezce mogę powiedzieć że nic nowego nie ma.

Stare bronie

Stare mapy

Stare moby

Na prawie każdym serwerze teraz są te głupie moby moglibyście się postarać i dać coś nowego.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Mnie się podoba Prezentacja jest ładna jak macie problem z widzeniem SS wyłączyć system anty wirusowy i jest ok tak zrobiłem i widzę wszystko i mnie się podoba zapowiedz na pewno wbiję bo zapowiada się świetny Serwer Pozdrawiam,,

Opublikowano

nic nowego, nic konkretnego, nie zagram, powodzenia.

Pilnuj swojego serwa, na którym gra 50 osób :P.

@av

skąd trutka?

klient z bety będzie działał na oficjalu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...