Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne sny ?

#-Neo-#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak sniją mi się osoby których na oczy nie widziałem oraz miejsca wtf ?! No i czuje wszystko co tam sie dzieje wiatr, dotyk itd. Oraz robię w tym śnie co chcę co to może być ?

Opublikowano

Właśnie, jeżeli masz kontrole nad snem to jest świadomy sen. I może widziałeś tych ludzi kiedyś, ale nie pamiętasz. Za to mózg pamięta wszystko ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Właśnie, jeżeli masz kontrole nad snem to jest świadomy sen. I może widziałeś tych ludzi kiedyś, ale nie pamiętasz. Za to mózg pamięta wszystko ;)

What? co to za świadomy sen ??

Opublikowano

świadomy sen, zdajesz sobie sprawę z tego że śnisz i masz kontrole nad snem, a osoby których nie widziałeś - nie ma takiej możliwości.

Są to pewnie osoby które minąłeś kilka dni temu na ulicy i nie przywiązałeś do nich wagi, lecz mózg odtwarza je.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Masz farte że masz świadomy sen bez treningu :P.

Korzystaj póki możesz .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Się ciesz bo mi się śni coś raz na miesiąc ;3

Tak na prawdę zawsze ci się coś śni tylko tego nie pamiętasz, jak na początek to najlepiej idź pozno spać a potem obudź się w nocy kilka razy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

On miał świadomy sen - ja miałem sen o rudych motocyklistach skupiających się przy moim domu. Konkretnie motocykliści tacy amerykańscy - jeansowe kurtki z wyrwanymi rękawami, na plecach jakiś nadruk. Wszyscy mieli łby przemalowane na rudo o_O Motocyklista jadący akurat drogą też miał rudy łeb... Nie mato jak powalona psychika... Jak myślicie - czy taki sen mógł być spowodowany tym, że mam w klasie 2 rudzielców? Jeden taki pomarańczowy, że mógłby robić za reklamę Orange...

Opublikowano

On miał świadomy sen - ja miałem sen o rudych motocyklistach skupiających się przy moim domu. Konkretnie motocykliści tacy amerykańscy - jeansowe kurtki z wyrwanymi rękawami, na plecach jakiś nadruk. Wszyscy mieli łby przemalowane na rudo o_O Motocyklista jadący akurat drogą też miał rudy łeb... Nie mato jak powalona psychika... Jak myślicie - czy taki sen mógł być spowodowany tym, że mam w klasie 2 rudzielców? Jeden taki pomarańczowy, że mógłby robić za reklamę Orange...

You made my day :DD

Opublikowano

Mój drogi przyjacielu, z twojego opisu wynika, że dostąpiłeś świadomego śnienia :)
Czyli krótko mówiąc, miałeś sen, nad którym możesz mieć całkowitą kontrolę, zdajesz sobie sprawę, że śnisz i że jest fajnie. ;)
Dla tych co niewiedzą.. Przeciętny człowiek w ciągu nocy, ''snu''.. miewa od 5 do 7 snów.
Ponad połowa ludzkości, pamięta od jednego do dwóch snów, reszta uważa, że nie śniła.. A tak naprawdę tego nie pamiętają. -.-
Aby śnić i pamiętać sen wystarczy chcieć :). Dla leniwych, chociaż i czasami to jest za trudne.. Wystarczy przed snem, powtórzyć sobie kilka razy, że ''Chcę śnić i pamiętać sen''.
Sny najlepiej jest zaraz po przebudzeniu zapisywać. Dzięki temu, coraz częściej i więcej będziemy ich pamiętać, aaa i przy okazji można się nauczyć świadomego śnienia, co jest naprawdę zajefajną sprawą :D

standard (1).gif

Opublikowano

tak jak kolezanka up miales swiadomy sen zajebista sprawa ja własnie jestem w fazie trenigu i narazie co kazdej nocy pamietam swoj sen jeszce troche mi zajmie zanim bede mial swiadmoy sen . Jdynie co moge zrobic to zadroscic ci takichy swiadomych snow ;]

sorki za brak polskich znakow jak i za bledy pisowni z komorki pisane ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Mi się nic nie śniło od 3 lat :(

ale zawsze to mam inne opcje :)

dopalacze, halucyny i w ostateczności klej

Twoj sen jest całkiem normalny więc nie widze problemu :)

to że widzisz ludzi których myślisz że nigdy nie widziałeś to jesteś pewnie wzrokowcem i Twój mały mózg zapamiętał takie twarze gdzieś z ulicy :)

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Napiszę tak, ostatnio mam erotyczne sny, wczoraj śniło mi się że jakiejś dziewczynie której nie znam, pokazywałem jak się obciąga kutasa, dlaczego tak mam?

Ludzie... to NIE JEST GŁUPI I MARNY TROLL.. normalne pytanie, pamiętam sny i prawie dziennie mam tego typu, dlaczego?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Napiszę tak, ostatnio mam erotyczne sny, wczoraj śniło mi się że jakiejś dziewczynie której nie znam, pokazywałem jak się obciąga kutasa, dlaczego tak mam?

Ludzie... to NIE JEST GŁUPI I MARNY TROLL.. normalne pytanie, pamiętam sny i prawie dziennie mam tego typu, dlaczego?

Jestes pedofilem :D

albo takie masz marzenia czyli = sie i tak pedofil :D

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Twój sen, i robisz w nim co chcesz. Masz władze nad twoim snem, i możesz się obudzić w każdym momencie :)

Opublikowano

Ja wgl. nie mam snów :C

Ale świadomy sen bez treningu fajny bajer ^_^

Masz sny ale ich nie pamiętasz parę minut po wstaniu z wyrka

Opublikowano

swiadomy sen! ~` Wiedza bezuzyteczna potwierdza ._.

Sam miałem dziwny sen w wieku 6 lat, siedziałem na koniu na biegunach a przede mną nagle pojawiła sie dziwna postać, chociaż minęło prawie 10 lat, do dziś go pamiętam.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ja to bym chciał taki świadomy sen.

W końcu poczułbym się jak chcę, a nie ciągle pod kontrolą rodziców ..........

Piszę strony HTML, uczę się PHP i pisania pluginów do bukkita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...