Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting wlasnych plikow

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegos darmowego hostingu.Gdzie moglbym zrobic konto i przechowywac tam swoje pliki.

Interesuje mnie glownie :

- nielimitowane przechowywanie plikow na serwerze

- nielimitowana ilosc przechowywanych plikow na serwerze

Zamierzam sobie zrobic konto na jakims hostingu i tam przechowywac wiele swoich plikow tzn filmy gry itd

Zastanawiam się nad hostingiem ''hostuje'' bądź ''zippyshare''

Moze jakis inny hosting polecacie ?

ie068n.jpg
Opublikowano

Dropbox, SkyDrive, Dysk Google, chomikuj (tutaj masz nielimitowane, zrobisz sobie foldery na hasło i będzie ok :D)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

najlepiej dysk google, albo skydrive.

zippyshare i inne hostingu tego typu mogą paść (jak to było z mega), google i microsoft też ale na pewno będą działały o wiele dłużej :D

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

W sumie możesz, ale akurat Dysk Google i SkyDrive masz pewność, że w ogóle nie padnie (lub za bardzo, bardzo długo). Bo raczej nie zapowiada się, by Google i Microsoft miały by paść.. Pojemność niestety trochę mała, ale jak pisałem - masz 100% pewności.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

f5

A wiec tak :

Dysk google ma limit 15GB dla mnie to za malo.

Tak samo mediafire 10GB mozna rozszerzyc do 50GB.A to pewnie trzeba troche czekac.Ale i tak 50gb to dla mnie niewystarczająco.

mega co nz limit tylko 50GB

SkyDrive limit

Replik - kazdy moze sciagnac moje pliki

Znalazlem taki hosting shared .... Co o nim sadzicie ?

Jest tam 100gb miejsca.

Minusy są tylko takie :

- powierzchnia dysku max 100GB Ale moge zrobic kilka kont

- brak możliwości udostępnienia bezpośredniego odnośnika do wgranego pliku [Zalezy mi tylko zeby dla siebie przechowywac ;] ]

- brak możliwości hot linkowania pliku [wtf a po co mi to ]

- jednocześnie można pobrać tylko 1 plik [ a po co mam pobierac jednoczesnie kilka,pobierze sie jedno.... pobiore drugie...]

- obecność reklamy na stronach z plikami [Oj tam oj tam ]

- Limit jednego pliku to 2GB [to troche boli ;[ ] Plik moge podzielic na party; ]

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...