Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutro revamp skilli? Najwyraźniej TAK!

Breejg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc siedząc sobie na skypy, piszę do mnie koleżanka czytam czytam a tam co? Mówi mi, że revamp skili wchodzi a ja omg itp...

Więc tak PRAWDOPODOBNIE jutro wchodzi pre-event na NA na PL jak wiecie nic nie wiadomo bo GF poinformuje nas za 51397105lat + przy najbliższym paczu czyli revampu skilli ma powrócić dubb PL (słowa Alura (Mistrz gry elsworda o3o)).

Info o NA:

http://elsword.tumblr.com/post/66112524499/massive-skill-tree-system-update-incoming-by-gm

Jutro się przekonamy o3o

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli to prawda, przestaje grać w Elsworda. Bo akurat dla INS'a nie ma umiejętności, która by mu się nie przydała... (Może oprócz Malstroma).

Po drugie: Zmiana Systemu Umiejętności wyszła niedawno na KR... Co jest dziwne, bo zazwyczaj "udostępniają" na zachód te pliki z ROCZNYM opóźnieniem.

W dodatku brakuję nam 60+, przez co mamy znacznie mniejszą ilość SP.

67qtMtN.png

Opublikowano

No cóż :< Bez sensu to dodawać przynajmniej mógłby być z tym paczem sander (2 pierwsze mapy) oraz level cup 65lv. A tak to bez sensu na 60lv mamy do rozdania 392pkt. Nie starczy na pewno na skille wszystkie jakie byś chciał (Przykład CBS...).

Opublikowano

O Boże, tak wszyscy narzekają na ten skill tree revamp.

Nie rozumiem tego. Tak, postacie są osłabione, ale to dodaje balansu. Nie będzie już graczy, którzy mają S++, a nic nie potrafią.

Ja się cieszę, przynajmniej Hyper Active pojawi się na PL.

No ale jak na razie nie było update u nas.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Info NA :

Server Maintenance from 0AM to 9AM PST November 6th
November 5th, 2013

fi_servermaintenance_001.pngYeah, we know you want to play but our machines need a little TLC.

Game server maintenance – 0AM to 9AM PST, for 9 hours.
Web server maintenance – 0AM to 4AM PST, for 4 hours.

We’ll be up before you know it. Meanwhile, follow us on Twitter or like us onFacebook to receive quick updates or drop us a line.

See you all very soon.

Tja... Ciekawe kiedy na PL bd. Ale Klaus hyperów nie bd nie mamyy 65lv...

Opublikowano

Info NA :

Server Maintenance from 0AM to 9AM PST November 6th
November 5th, 2013

fi_servermaintenance_001.pngYeah, we know you want to play but our machines need a little TLC.

Game server maintenance – 0AM to 9AM PST, for 9 hours.

Web server maintenance – 0AM to 4AM PST, for 4 hours.

We’ll be up before you know it. Meanwhile, follow us on Twitter or like us onFacebook to receive quick updates or drop us a line.

See you all very soon.

Tja... Ciekawe kiedy na PL bd. Ale Klaus hyperów nie bd nie mamyy 65lv...

Ale jest możliwość, że wprowadzą wraz z revampem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na PL będzie w przyszłym tygodniu. Serio nie wiecie jeszcze że na NA aktualizacje są tydzień wcześniej? Teraz już wiecie...

I to GF wybiera kolejność patchów :)>. Mogli by nawet Sander nie wprowadzić a wszystko inne wprowadzić, więc skąd te wasze dziwy? Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego. Oraz oczywiste wydaje się to, że rewampy są jak najszybciej wprowadzane, to jest rozsądne posunięcie.

A jak ktoś narzeka na DUBB, nie jest to wina GF tylko równie ułomnego Kog'u który dał nam takie patche.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

I tak samo KOG wybiera pacze a nie GF. GF tylko ma je wgrać i zapłacić tyle.

Tu się nie zgodzę, każdy serwer może wprowadzić patche jak chce. Na TW już dawno jest Sander i Ara a skill tre rewamp wszedł tydzień temu. Była też spora dyskusja o tym na forum elsword i jasno wynikało że firma wydająca w danym kraju grę może w 70% sama wybierać patche które wgra.

Opublikowano

Nie? Sam tam pisałem nawet każdy admin itp z forum elsword PL Ci i powie, że to KOG daje ustalone pacze.

Opublikowano

Nie? Sam tam pisałem nawet każdy admin itp z forum elsword PL Ci i powie, że to KOG daje ustalone pacze.

Więc moderator forum elsword PL gadał też co innego? W sumie co się dziwić, na elsword PL kijek wie kto co wie. Jak Alur pisał "Z informacji które mamy, wynika to że nie mamy informacji" wkońcu to GF...

W każdym razie jeżeli to naprawdę KOG to jest równie walnięty jak GF :P. Bo KR już dawno zostało zniszczone i jest teraz jak beta server elsword. Max level we 2-3 dni, strasznie łatwo o dobre itemki... Jeżeli PL ma tak wyglądać to...

Opublikowano

Gameforge ma zwyczaj zwalania winy na innych.

Wszystkim zarządza Gameforge DE i to ich wina, że mamy zły dubbing. Reszta serwerów wykonuje polecenia i nie może zrobić nic więcej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Revamp drzewka umiejętności to jedna z moim zdaniem najlepszych aktualizacji w grze. W końcu będzie trzeba chociaż chwilę przysiąść i się zastanowić - co wolę? PvP czy PvE. To, a może to? To wygląda fajnie, ale tamto też jest dobre... No i jeszcze ten dubbing.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Bardziej prawdopodobne będzie to że drzewo wejdzie w czwartek.

Nie mogę się doczekać. Na NA taki podjar na CBS'ce xD

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

A co to ten revamp skilli? Bo się nie orientuje jeszcze za bardzo.

Opublikowano

A co to ten revamp skilli? Bo się nie orientuje jeszcze za bardzo.

Dodane nowe skille, nowe drzewko umiejętności (system rozdawania punktów w skille), wybory skilli (bierzesz jeden - drugiego nie możesz).

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...