Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać mody na Fiberhost.pl

xKogu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio uruchomiłem serwer minecraft na Fiberhost.pl I mam pytanie jak wgrać mody na serwer? Mam wersje 1.6.2 i chcę wgrać mody jak na Kwadratowej Masakrze. Proszę o pomoc

Opublikowano

?? ja chce kilka modów grać tylko ale nie wiem jak na fiberhost.pl @matley co zrobić aby folder mods się pojawił?

Opublikowano

A więc tak - usuń wszystkie pliki i wgraj mcpc+ z wcześniej przygotowanymi modami... Aby dostać się do FTP musisz znać login i hasło do logowania się... Włączasz Start --> Mój komputer --> Prawy myszy w jakieś wolne miejsce --> Dodaj lokalizację sieciową --> Dalej x2 --> Tu wpisujesz login w takiej formie ,,ftp://Login/ip'' --> Odznaczasz ,,zaloguj anonimowo'' --> Wpisujesz login - np abc123 --> Wpisujesz nazwe jaką ma nosić folder w którym będą pliki z serwera --> Dalej -->Zapisz/zakończ --> odpalasz folder --> wpisujesz haslo --> Masz dostęp do plików bez zbędnych programów --> Gotowe! ;)

Opublikowano

Gdzie mam usunąć wszystkie pliki? wogóle nie kupuję oco chodzi. Może na skype mi wytlumaczysz? Mogę zapłacić. Jak coś mam 18 lat i nieogarem nie jestem lecz na wgrywaniu modow na serwer nie znam się

Opublikowano

Przez FileZilla usunąłem bukkit.jar i wgrałem z wgranym mod loaderem utworzyłem folder mods wgrałem moda ale nie działa oco chodzi?

Opublikowano

ale ja dalej craftbukkita wgrałem.Czyli mam wgrać craftbukkita z wgranym modloaderem i napisać żaby sielnik zmienili czy co? Bo ja craftbukkita wgrywam też na wersję 1.6.2

Opublikowano

Wgrałem mcpc+ i wgrałem mody i np weaponmods to młotem zadaję po 1 obrażeń bibliocraft jak stawiam biblioteki itp to odrazu znikają itp nowe moby z jajek się nie respią co mam zrobić? dodam że usunąłem tylko craftbukkit i w jego miejsce wrzuciłem mcpc+

Opublikowano

ściągnij specjalnego bukkita z wgranym forge, uruchom serwer i wgrywasz po jednym modzie i uruchamiasz i tak ciągle.
Często bukkit inaczej wywala crash jeśli mody są obszerne
Pozdrawiam, żadna filozofia :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...