Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Platyna pod koniec sezonu <3

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje, widzę, że co raz więcej osób wbija platyny/diamienty ;p

Bo to nie elo, tylko zbyt łatwy system wbijania rankingu. Kiedyś jak miałeś 2200 to byłeś super pro xDD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bo to nie elo, tylko zbyt łatwy system wbijania rankingu. Kiedyś jak miałeś 2200 to byłeś super pro xDD

W sumie już przy 2k byłeś pro. 2.1-2.2+ to już raczej byli zawodowi gracze.

Opublikowano

GZ,nie wiem czy wbijałeś z carrowaniem czy co,ale mój kolega siedzi do tej pory w goldzie 1 (już około od tygodnia) i codziennie po 10 wojenek ze statami +20/-10 i w dupe dostaje ... ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GZ,nie wiem czy wbijałeś z carrowaniem czy co,ale mój kolega siedzi do tej pory w goldzie 1 (już około od tygodnia) i codziennie po 10 wojenek ze statami +20/-10 i w dupe dostaje ... ^^

bo tu trzeba grac annie albo fizzem widocznie twoj kolega to bosstowane gowno ktore nie wie jaka postac wybrac aby wykierowac czyli nie zna mety na kierowanie

Opublikowano

bo tu trzeba grac annie albo fizzem widocznie twoj kolega to bosstowane gowno ktore nie wie jaka postac wybrac aby wykierowac czyli nie zna mety na kierowanie

obecna meta na kierowanie to za dziesiec druga \ /

pdzr dla kumatych

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...