Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie ten sam bład pokazuje sie mi za kazdym razem jak sie ładują tekstury (w DH) nie wiem czy to DH zbugowane czy kij wi co.. Jak pisaliscie w innych tematach zeby usunac "silkerrsender" tak usunolem i mi nic nie dalo.... media poraz kolejny wypakowalem i nic. Wie ktos co sie dzieje?

Opublikowano

Dokladnie ten sam bład pokazuje sie mi za kazdym razem jak sie ładują tekstury (w DH) nie wiem czy to DH zbugowane czy kij wi co.. Jak pisaliscie w innych tematach zeby usunac "silkerrsender" tak usunolem i mi nic nie dalo.... media poraz kolejny wypakowalem i nic. Wie ktos co sie dzieje?

Wypakuj wszystkie Pliki znowu do jednego folderu ;) Zciągnij nowe media PK ! tzn ono wyszlo 03.02.2010 r. pewnie teraz znowu wyjdzie nowe i wpakuj wszystko na raz do Folderu z ECSRo . ; )

Opublikowano

A myslisz ze co ja zrobilem? Mam nowe media zainstalowane w ten sam dzien w ktorym wyszly :Di nic nie smiga ^^ Dalej wywala calkiem z gry przy ladowaniu tekstur... zaaadko sie fartnie zebym mogl przynajmniej inventory sie podjarac :D