Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remus.

Ankieta.  

116 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zaciekawionyyy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo ciekawie się zapowiada, na pewno zagram JEŚLI nie wyjdzie z tego następny myhpspl na którym żeby normalnie pograć trzeba było złożyć podanie co jest bez sensu bo przez to stracili 75% graczy jakich mogli mieć.

vy3f.jpg
Opublikowano

Właśnie myślimy nad jakimś tego typu systemie ale IG. (In Game.) Więc raczej nie będzie tego, chociaż nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano

Super pomysł,na pewno zagram. Jesli wszystko wypali,bede w noim malym raju w Minecraft (uwielbiam swiaty HP,Lotr). Zycze powodzenia B-)

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Świetny pomysł ale jeszcze wiele pracy przed wami harrego pottera przeczytałem każdą część 2 razy ,ogląłem i zagrałem (ps2 ,PC) .Zawsze mi sięzdawało ,że to jest Płacząca wierzba a nie bijąca wierzba ale trudno może mój błąd. Mogę Ci/Wam pomóc z czymś ?

Pomogłem ? Daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...