Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]DiaryMT2[Dedyk]

WielebnyProrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cmv8rqxkqihq.png

gqtvwevzwoqa.png

-Max Lvl:110

-Pkt Statusu:95

-Typ Serwera: Medium z domieszka Hard

-6/7 bon: Brak

ga1zy5bl5nfx.png

jy5hcdq5kjx8.png

40y9gh8zini9.png

Bronie Zbroje

hass1qesx4x8.pngxp069eeec7hb.png

Handlarka Pomocnik

jg45k0wpnaii.png2ltwkj1pb2jh.png

tighm08nbmxb.png

-Loch Pająków V3

-Smocza Kraina

5qpfc72emzs6.png

-Diabelskie Katakumby

-Komnata Smoka

-Komnata Baronówny

7expw21rktd6.png

zjn094noqxmt.png

6dsf0k66rems.png

Bronie Zbroje

kmwdbppvmqlf.pngxdnjbimb32nv.png

Z Stalki+9 możemy wytworzyć Zbroję Hwang lub Epicką Zbroję

Biżuteria

xi66r4qd58de.png

38xilbelxkq2.png

w734hszmr14a.png

59lqge1brdft.png

Z Każdego Metina można wydropić Świadectwo Wilka Dzika itp.

po którego użyciu mamy do wybrania kilka bonusów.

Otrzymana pieczęć jest na 2h.

yi7fl5ayiyzm.png

nwu8gw23xxoj.png

Instrukcja do szkolenia umiejętności możemy wydropić z każdego metina. Dropią w ilościach 3+ (czasem nawet 6 Instrukcji). Dalej Robimy Kamieniami Duchowymi dostępnymi u npc.

PS. Sorry za tak oklepaną graficznie prezentacje ale nie jestem mistrzem Photoshopa :)

Opis Nie zawiera Wszystkich Informacji typu dane Maszyny, ponieważ najpierw musze

zobaczyć czy ktoś będzie takim serwerem zainteresowany. Niektóre rzeczy mogą ulec drobnej zmianie

ponieważ serwer jest w fazie wykańczania.

Weryfikacyjny SS:

b0pr8bz575vn.png

Opublikowano

;/// Lipa ;// grafika z cooltext ;/

Ps. Kiedy start ? jest zwój zmiany skilli ?

Jak już pisałem nie jestem mistrzem Grafiki (czego żałuję).

Jeśli miałbym robić start to Prawdopodobnie jeszcze w tym miesiącu. A zwój skilli możesz znaleźć u handlarki.

Opublikowano

serwer był by ziszczeniem moich marzeń gdyby tylko ku było u instruktorów :) gdyby tak było to grał bym na 100000000000% :D

Opublikowano

Będziecie zwiększać lvl? Proponuje zostawić jak jest lub zmniejszyć do 99lvl. Expiło by się trudniej a itemki zdobyło łatwiej. Bony wprowadzić aby wchodziły maxymalne lub dzielone na 2 pozycje ale to jest tylko moje skromne zdanie. Być może zagram bo szukam serwera gdzie jest boj>syrek stalka>niebian (tylko).

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Będziecie zwiększać lvl? Proponuje zostawić jak jest lub zmniejszyć do 99lvl. Expiło by się trudniej a itemki zdobyło łatwiej. Bony wprowadzić aby wchodziły maxymalne lub dzielone na 2 pozycje ale to jest tylko moje skromne zdanie. Być może zagram bo szukam serwera gdzie jest boj>syrek stalka>niebian (tylko).

Na tę chwilę myśle że max lvl jeśli koniecznie miałby podskoczyć to max do 125. Co do bonów to myśle że wprowadzenie 3 wartości sprawi że co druga osoba nie będzie biegać w itemach z tymi samymi bonami.

po ile ceny perel zmianek dodac jak kasa bedzie dropic sztaby czy normalnie ? kd _ ile max zeby nie byly za drogie ;p a kiedy start serwa

Perelki są po 10 15 oraz 20kk, co do yang to dropią sztabki po 1kk, kd będa chyba bo 500k bądz 1kk. Co do startu to myśle że jeśli pójdzie wszystko po mojej myśli to jeszcze ten miesiąc.

Opublikowano

ssy do weryfikacji . Czas do 12 .

Dodane

Nie zagram, wydaję się nudny, niczym się nie wyróżnia nic specjalnego w dodatku prezka mało zachęcająca.

Moge zagarantować że niedługo zrobimy dużo lepszą prezentacje, z dokładnym opisem oraz ładniejszymi zdjęciami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...