Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [SPIS] [Autorskie Skrypty] Skrypty stworzone przez HugoZvPlayZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrób skrypt żeby można było robić że jakaś ranga piszę na kolor bez tego &6 Elo Tylko napiszesz coś na chacie i piszę na jakiś kolor.

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

Cześć,

Skrypty naprawdę dobrze napisane, z estetyką troszkę gorzej, ale od strony samego kodu, oraz użyteczności jest bardzo dobrze. ;)

//Nie wiem jak innym, ale mi osobiście skrypt na RANKING nie działa, nie pobiera żadnych statystyk. ;-)

Opublikowano

Wszystko super pięknie :) już czekam na nowe skrypty i dodaje temat do obserwowanych !
Możesz mi pomóc w jednym? chce aby po rozwaleniu cobla wypadała kasa oto mój skript:

on break of cobblestone:
chance of 0.2%
send "&bWypadl ci diament (0.2% szansy) Gratulacje!"
drop diamond
chance of 0.09%
add 10 to the player's balance
send "&2Wypadlo ci 10 Money! Gratulacje!"
Diaxy działają ale kasa nie wypada czemu?
Opublikowano

Siemka mam pytanie jak to zainstalowac na server ? :D Przyda mi sie na server ale sie dopiero ucze :D I oczywiście mam plugin skript

Opublikowano

@up | Wgraj plugin Skript na swój serwer i zrób reload serwera. Przejdź do folderu plugins/skript/scripts/i tu wgraj plik *.sk i potem reload serwera. Jak będziesz miał jeszcze jakieś pytanie pisz na pw :D

Opublikowano
Witaj HugoZvPlayZ,

Wszystkie zamieszczone przez Ciebie skrypty są na naprawdę wysokim poziomie, szczególnie przypadł mi do gustu skrypt na ranking. Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że w Skript można coś takiego ogarnąć. Tak czy inaczej polecam Ci ogarnąć Jave, Bukkit API, bo przy takiej wiedzy dot. Skript, nauka Javy będzie szła jak po maśle. ;)

Pozdrawiam,

Marcin.

1385044265-U1050392.png

| #hacker | #coder | #webmaster | #random |

Masz pytanie do mnie? Potrzebujesz szybkiej pomocy? NAPISZ DO MNIE! :-)

KONTAKT : > KLIK! <

Opublikowano

Witaj HugoZvPlayZ,
Wszystkie zamieszczone przez Ciebie skrypty są na naprawdę wysokim poziomie, szczególnie przypadł mi do gustu skrypt na ranking. Szczerze mówiąc nie wiedziałem, że w Skript można coś takiego ogarnąć. Tak czy inaczej polecam Ci ogarnąć Jave, Bukkit API, bo przy takiej wiedzy dot. Skript, nauka Javy będzie szła jak po maśle. ;)

Dzięki za super komentarz :D i pomyślę nad Javą.

Opublikowano

Kiedy można oczekiwać na kolejny "APDEJT" z nowym skryptem ^^ ? Skryptów osobiście nie użyje bo się zacząłem bawić w Javie ale i tak dam tego lajka ;)

Opublikowano

Kiedy można oczekiwać na kolejny "APDEJT" z nowym skryptem ^^ ? Skryptów osobiście nie użyje bo się zacząłem bawić w Javie ale i tak dam tego lajka ;)

Do końca miesiąca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...