Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grać w tą nędzną podróbe?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca sie??

PS.Ja chce TYLKO cheatować :)

Mają dobry antycheat?

Chce tylko widzieć bronie,itemki i graczy NIE aimbot itd.

@edit

Są free cheaty takie?

Opublikowano

Tak są darmowe na których pograsz max 10 min i leci banik ..

Jak to?

Nie chce aimbota itd. tylko wh :D

A te płatne są na np: miesiąc lub ileś tam update?

Opublikowano

Jak to?

Nie chce aimbota itd. tylko wh :D

A te płatne są na np: miesiąc lub ileś tam update?

Mój kumpel płaci 140 zł miesięcznie za prawdziwego cheata (aimboty , wh , esp , noclip itp.) i nie banują go jeśli nie strzela np. z blazera do gościa z 500 m (jak inni , i odrazu banik) jeśli gra na esp to mu kompletnie nie wykrywa . Więc tani nie jest , ale za to dużo frajdy :D

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

... ale za to duzo frajdy.

Za 140 zl miesiecznie ? Placic 140 zl na miesia za "frajde". Nigdy nie popieralem hackowania w grach, a tym bardziej w gry typu "survival". Powiedz mi jaki to ma sens placic tak duza sume (wiem, jego kasa)?

test

Opublikowano

Za 140 zl miesiecznie ? Placic 140 zl na miesia za "frajde". Nigdy nie popieralem hackowania w grach, a tym bardziej w gry typu "survival". Powiedz mi jaki to ma sens placic tak duza sume (wiem, jego kasa)?

To nie jest Frajda to jest cieszenie się z krzywdy innych graczy jest to mądre ? być kolejnym idiotom który czituje bo jest słaby i nie może sobie poradzić ? tak jest z czitowaniem czitowanie jest dla słabych noobów bo ich nie można inaczej nazwać.

Jak ty się czujesz gdy zabije cię cziter no chyba nie za fajnie co ? Pokaż że jesteś lepszy od cziterów a nie kolejnym noobem .... Jeśli chesz czitować to czitoj prędzej czy później i tak dostaniesz bana jak reszta tego ścierwa z Infestation ....

(CZITERÓW OMG)

Opublikowano

@up. Chyba zle zrozumiales moj post. Napisalem, ze nigdy nie popieralem hackowania. Napisalem "przez kwiatek", ze trzeba byc kompletnym id... zeby grac na hackach w tego typu gry i jeszcze placic co miesiac 140 zl. za tego typu "rozrywke".

P.S.

Nie od parady slowo FRAJDA jest w cudzyslowiu :)

test

Opublikowano

To forum o cheatach więc jeśli chce znaleść cheata to po prostu mu go podajcie. Narazie są same płatne. Polecam ilikecheats.com

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Śmieszni jesteście, dupe trujecie o cheaty na forum o cheatach ?

Zaparzcie sobie herbate...

W tą gównianą gre dla cheatów nie ma sensu grać bo to nie survival, ale jak jesteś chujem to pobieraj i zakup jakiegoś cheata :D

Darmowy cheat ssie bo ban leci po max 1h...

Sam nie jestem za cheatowaniem ale nie spinam dupy na forum o cheatach...

Opublikowano

Wyszedł ostatnio darmowy cheat, używało tego 3 znajomych, esp, brak trawy itd bez aima. Jeden bana wyłapał po 10h, inni zrezygnowali z używania.

Słuchając ich na komunikatorze, ok 60% graczy w SV tego używało, z kilkuset metrów już patrzyli dokładnie na Ciebie i wiedzieli gdzie się chować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...