Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gatunek serwera PVP vs PVE

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdyż ehh nie wiem do końca o co chodzi z typem serwera.

PVP - To wiadomo Player vs Player

PvE - No to walka przeciwko monsterami

I teraz do was takie pytanie jak gram na serwerze PvE to na nim niema w ogóle zabawy z PvP czy jest wyznaczona jakaś arena na której można walczyć czy światy ? Jak zostało to rozwiązane ? Czy serwery PvE po pewnym czasie zamieniają się na PvP ? lub odwrotnie ??

Może dla nie których mogą być to głupie pytania ale szczerze mówiąc pierwszy raz się z takim czymś spotykam .... i nie wiem od czego zacząć mam dopiero chyba z 16 poziom ale ..... wolę dalej nie iść żeby nie wpędzić się w czas .... i grać od początku na serwerze którym tak na prawdę będę grał :)

PS: Na jakim serwerze gra spora liczba polaków? Jakie jest zainteresowanie tą grą ?

Weteran
Opublikowano

PvE czyli Koleś nie może wł skilla, który odpowiada za bicie poza miastem innych graczy tylko jeśli wyzwie cię na pojedynek.
PvP ludzie tylko w kółku są bezpieczni poza nim osoba może wł skilla i pobić swoich, ponieważ kradnie mu bossa lub coś w tym stylu.

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...