Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [Dedyk] [Hard]

nexores2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne.. hahahaha xD nadal nie potraficie usunąć zbugowanych ku bez nazwy hahahaha :D Ale pro Administratorzy.. <3

AW: to kiedy usuniecie ? hahah

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

UDOSTĘPNIŁEM ALE ODSZEDŁEM I NIE ZEZWALAM NA ICH UŻYWANIE, CZY TO KURWA TAKIE TRUDNE? MACIE TO USUNĄĆ I MAM WYJEBANE JAK TO ZROBICIE, CHCECIE TO SOBIE RÓBCIE W PAINCIE, BO JA JE EDYTOWAŁEM I WŁOŻYŁEM W TO CZAS, WIĘC ELO.

@up, wypierdalaj sam wczoraj płakałeś że jak zareklamujemy twój serwer mc (jeśli będzie +100 graczy) to kupisz nam maszyne, wiec elo nie potrzebujemy Ciebie.

@aw czy na serwerze jest 1-4 bon?

Panie liderze, co to za kultura słowa?

Drogi gimnazjalisto. Grafika ta jest by zielsko o ile dobrze pamiętam lub epvp. Ty tylko powycinałeś. Oddałeś ją nam, a my ją dodaliśmy. Zmusiłem Cię do tego jakoś? Nie... Twoje ss potwierdzają. Wczoraj do mnie z płaczem abym pomógł, a dzisiaj gdy odmówiłem kozaczek. GZ

Opublikowano

Heh, czy nikt nie zrozumie tego, ze server ktory wystartowal raz a ma wystartowac kolejny raz i tak padnie? Smieszne ;)

Tak, tak, obiecujcie ludziom, ze teraz juz sie to nie zdarzy. A oczywiscie naiwni to lykna jak pelikan rybke.

Ach tak, zapomnialem wam zyczyc powodzenia w przybywaniu graczy hehe

P.S

Zapamietajcie ludziska, servery ktore startuja 2 raz i tak padna i tak. Liczy sie tylko 1 odslona.

A co do tych udostepnionych tabelek.

Sa autorstwa niejakiego imagusa ale poprzewracalo sie w glowkach i teraz tego sobie nie zyczy.

xD jest na to jakis papierek ? :D

@ edit

I zapomnialem dodac, jesli administracja juz sie " kloci " badz tez wymiena zdania to tymbardziej server nie bedzie mial graczy i padnie ^^

@ edit2

Czy server z ratami expa 600% nie powinien nadawac sie na medium easy ? :D Wprowadzacie ludzi w blad ;)

Najgorsze jest pierdolenie o takich ratach, a pozniej co sie okazuje sa o 2/3 razy mniejsze ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Panie liderze, co to za kultura słowa?

Drogi gimnazjalisto. Grafika ta jest by zielsko o ile dobrze pamiętam lub epvp. Ty tylko powycinałeś. Oddałeś ją nam, a my ją dodaliśmy. Zmusiłem Cię do tego jakoś? Nie... Twoje ss potwierdzają. Wczoraj do mnie z płaczem abym pomógł, a dzisiaj gdy odmówiłem kozaczek. GZ

Daj ssy gdzie płakałem, nad ramaki spędziłem trochę czasu, widzę że masz wielki ból dupy. Skoro to dla Ciebie takie łatwe to rób sobie nową :D Ja się prosić nie będę. Pis yo, kończę tą flamową dyskusje.

@aw. czy na serwerze są stalki?

Opublikowano

Daj ssy gdzie płakałem, nad ramaki spędziłem trochę czasu, widzę że masz wielki ból dupy. Skoro to dla Ciebie takie łatwe to rób sobie nową :D Ja się prosić nie będę. Pis yo, kończę tą flamową dyskusje.

@aw. czy na serwerze są stalki?

Płakał Brekus, ból dupy masz Ty. Nowe zrobię jak będę miał czas. Pożegnanie by Eldoka, dojrzale.

Są stalki.

Opublikowano

Heh, czy nikt nie zrozumie tego, ze server ktory wystartowal raz a ma wystartowac kolejny raz i tak padnie? Smieszne ;)

Tak, tak, obiecujcie ludziom, ze teraz juz sie to nie zdarzy. A oczywiscie naiwni to lykna jak pelikan rybke.

Ach tak, zapomnialem wam zyczyc powodzenia w przybywaniu graczy hehe

P.S

Zapamietajcie ludziska, servery ktore startuja 2 raz i tak padna i tak. Liczy sie tylko 1 odslona.

A co do tych udostepnionych tabelek.

Sa autorstwa niejakiego imagusa ale poprzewracalo sie w glowkach i teraz tego sobie nie zyczy.

xD jest na to jakis papierek ? :D

@ edit

I zapomnialem dodac, jesli administracja juz sie " kloci " badz tez wymiena zdania to tymbardziej server nie bedzie mial graczy i padnie ^^

@ edit2

Czy server z ratami expa 600% nie powinien nadawac sie na medium easy ? :D Wprowadzacie ludzi w blad ;)

Najgorsze jest pierdolenie o takich ratach, a pozniej co sie okazuje sa o 2/3 razy mniejsze ;x

ale ten serwer nie padł ;) tylko była zmiana plików nie wiesz nic nie czytasz forum to sie nie wypowiadaj... zegnam z tematu i z serwera.

Opublikowano

GuMiS na serwer wam sie wjebal :D Nie polecam, zabezpieczenia.. heh.. chyba ich nie ma.

AW: czy na serwerze gra chociaz 50 ludzi ?

ale nas zostawił :p

Opublikowano

no zostawił, to fakt :3 ale dał mi bana na min i kicknął ! -.-

AW: Grajcie sobie, ale bez reklamy ten serwer się nie wybije..

Truta only RIP ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

no zostawił, to fakt :3 ale dał mi bana na min i kicknął ! -.-

AW: Grajcie sobie, ale bez reklamy ten serwer się nie wybije..

Truta only RIP ?

niee z azrealusia itd; ) też

Opublikowano

Nie polecam serwera, po 3 resecie miały być jakieś rekompensaty w postaci smów nic nie dostaliśmy a na następny dzień był 4 reset straciłem trochę czasu przy tym metku bo zapowiadał się fajnie, ale jednak nie jest. Zmieniają technika co +- dwa dni, pozatym administracja ostatnio bawiła się npcekiem i wyłączała i włączała serwer przy czym straciłem chyba 5 razy kamień duchowy i cofało mi lvl, odradzam wam gry. To tyle pozdro.

Opublikowano

Serwer do kitu, widzę że kultury również brak - Nie zagram.

Możecie to zamknąć ? bluzgi i zaśmiecanie forum takimi komentarzami.

dlaczemu brak? nie grales to nie gadaj :) :)

Opublikowano

prezentacja poza ramkami wykonana prawdopodobnie w paincie, prawie nic się z niej nie dowiedziałem o serwerze (jest to tylko i wyłącznie moje zdanie..), na serwerze nic nowego co by mogło przyciągnąć ludzi, nie zagram, powodzenia.

Opublikowano

W team już nie jestem, takie tam dla was.

Kozacki serwer Shyia.pl

95743828645329011499.png

I jeszcze to

72529911884235774018.png

Jaki to HARD toż to 4FUN :D

Toż to, po lewej, paint a po prawej delikatna ingerencja w kliencie... Nie upokarzaj się więcej...

Jestem ciekawe dlaczego na całe m1 nie ma nikogo o.O

Opublikowano

Toż to, po lewej, paint a po prawej delikatna ingerencja w kliencie... Nie upokarzaj się więcej...

Jestem ciekawe dlaczego na całe m1 nie ma nikogo o.O

nie to po prostu jest zachowanie na poziomie dziecka z podstawówki.. lub gimbazy :)

wywalilismy go z teamu i zrobil sobie ssy jak to na koncie nie mial fajnych itemkow :D ojeju normalnie szok; ) ... Z teamu został wywalony dokladnie wie za co.. za rozdawanie itemow dawanie expa itd itd; )

Opublikowano

nie to po prostu jest zachowanie na poziomie dziecka z podstawówki.. lub gimbazy :)

wywalilismy go z teamu i zrobil sobie ssy jak to na koncie nie mial fajnych itemkow :D ojeju normalnie szok; ) ... Z teamu został wywalony dokladnie wie za co.. za rozdawanie itemow dawanie expa itd itd; )

Tak ogółem to nie powinieneś rekrutować nikogo do team'u, zawsze wiadomo jak się to kończy. Jesteśmy w Polsce, jeżeli stawiasz server to postaw go sam albo z kimś z rl, tak rekrutować to nie ma co, banda skurwysynów :)

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...