Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MyM w 4 sezonie

sony748

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czy wygrają kwalifikacje do LCSów (jak się nie myle grają jakoś w grudniu).

Moim zdaniem mają duże szanse, ale to moje zdanie , zawsze się ktoś znajdzie co powie ,że MYM jest słaby i nie mają szans.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

nie wiadomo

dla mnie mym nie jest slaby lecz gra tam tylko praktycznie czaru, z drugiej strony dla mnie jak zbiora kilka killi w early to potem sa wyluzowani i malo skupieni i przegrywaja gry

Opublikowano

nie wiadomo

dla mnie mym nie jest slaby lecz gra tam tylko praktycznie czaru, z drugiej strony dla mnie jak zbiora kilka killi w early to potem sa wyluzowani i malo skupieni i przegrywaja gry

Dokładnie.

Przykładowo Crs czy Fnatic to nawet jak zbiorą trochę killi w early to uważają i grają ostrożnie nadal. Na LCS'ach czy turniejach wszystko może się wydarzyć - zwłaszcza z koreańcami w roli głównej ;_;

Opublikowano

Oczywiscie ze bedzie grac, ja bede na czele w Teamie...

Nie no, idz do Macieja czarnoksieznika, on ci przewidzi przyszlosc :#

Nie mam pojecia, ale miejmy nadzieje ze beda.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie wiadomo, może się zakwalifikują, ale ja liczę na H2k które ostatnio pokazuje bardzo wysoki poziom ;)

Opublikowano

MyM ze swoim greedem i throwami rodem z brązowej dywizji? Dobre.
Nie ma szans byś ich zobaczył na LCS.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

MYM jak dla mnie jest mocną drużyną, Kubon jest bardzo dobry topem, czaru midem, Libik wiadomo, klasa sama w sobie, ba - nawet Makler sobie dobrze radzi, z Mokatte trochę gorzej. Jak ogarną lepszą kontrolę smoka i barona, Czaru przestanie brać wukongów na mida oraz Mokatte trochę ogarnie, mysle, że mają dużą szansę aby zagrać w następnych LCS'ach i nawet być w srodku tabeli.

XYZ

Opublikowano

MYM jak dla mnie jest mocną drużyną, Kubon jest bardzo dobry topem, czaru midem, Libik wiadomo, klasa sama w sobie, ba - nawet Makler sobie dobrze radzi, z Mokatte trochę gorzej. Jak ogarną lepszą kontrolę smoka i barona, Czaru przestanie brać wukongów na mida oraz Mokatte trochę ogarnie, mysle, że mają dużą szansę aby zagrać w następnych LCS'ach i nawet być w srodku tabeli.

Pick Pool Mokatte'go jest żałośnie mały. Więc poleci jeden/dwa bany w jego stronę i GG.

Opublikowano

To idź i sam wygraj, oj czekaj.... nawet byś się tam nie dostał :<

Ale dobra, skoro taki pros jak ty mówi że są słabi, to są.

Czy ja napisałem, że są słabi? No chyba nie. Napisałem tylko, że są teraz w złej formie. Następnym razem się dobrze zastanów co piszesz.

Opublikowano

Czy ja napisałem, że są słabi? No chyba nie. Napisałem tylko, że są teraz w złej formie. Następnym razem się dobrze zastanów co piszesz.

Gdzie jest "słaba forma"?

"Wczorajsze totalne przegrane na IEM Cologne, przegrany GO4LOL, ciągle przegrane z H2K."

"totalne przegrane" "przegrany" "ciągle przegrane" takie określenia to stwierdzają.

Same bycie na IEM Colonge czy LCS czyni z nich topkę teamów LoL'a.

Opublikowano

Battlelet, jak jest piłka nożna, to powiesz, że grasz lepiej od np. reprezentacji polski? wątpie, oni są wyżej od ciebie, bo tam nigdzie nie dojdziesz, ale na tle calej europy są słabi... tak samo jest z lolem, krytykujesz kogoś na tle innych druzyn, a nie na tle osób które się wypowiadają, o to chodzi... możesz mowić, że są słabi, raczej każdy wie, że z całej polski to najlepsza drużyna, ale na tle europy już nie są tacy mocni ( nie są najsłabsi, bo za to, że chociaż się zakwalifikowali do mistrzostw to juz jest wielka umiejetnosc gry )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...