Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELC AMX :)

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Chciałybm się zapytać takiego małego drobiazgu tych, którzy posiadają ELC AMX :) A o to i moje pytanie :

Dowiem się od was ile mniej/więcej zarabia się kasy za wygraną ? Wiem... to zależy od uszkodzeń itp... ale tak mniej więcej za 300 uszkodzeń to ile ? I podalibyście coś takiego np. : 500-700 uszkodzeń 30k,

800-1200 uszkodzeń 40k,

Okey ? Było by mi bardzo miło :)

Opublikowano

Nie ma dokładnego przelicznika, ale mogę powiedzieć tylko, że lepiej kv-1 zarobisz

Co 10 sec strzały po 150-200 a co 5 sec po 150 z kv-1

Dodatkowo mm jak to scout ma gorszy.

AMX'em najlepiej jest świecić, a nie w TD'ka się bawić

Opublikowano

ELC jest fajny do wkurwiania ludzi ostrzeliwując ich zewsząd przy wymaxowanym i z Camo, na evencie tłukło się po 100k na premce, a tak bez premki normalna bitwa to niezła zabawa + 20 k i więcej.
polecam.

ale 300 dmg? to jest 1.5 strzału, nawet niecałe XDDD poradzisz sobie, wbijesz z 1000 średnio na bitwe.

shoob.png

Opublikowano

ELC jest fajny do wkurwiania ludzi ostrzeliwując ich zewsząd przy wymaxowanym i z Camo, na evencie tłukło się po 100k na premce, a tak bez premki normalna bitwa to niezła zabawa + 20 k i więcej.

polecam.

ale 300 dmg? to jest 1.5 strzału, nawet niecałe XDDD poradzisz sobie, wbijesz z 1000 średnio na bitwe.

100k na elc? Niemożliwe. (wiem wszystko jest możliwe)

Jak napisałem za dużo na elc nie zarobisz. Max przy średnio-dobrej bitwie 40-50k bez premki

Opublikowano

ELC jest świetny jako spotter, ale jako i TD dzięki jego kamuflażowi - a rzuca go nie tak źle od ostatnich update'ów, 5/6 gier gramy na VII tierach, niekiedy na niższych, działo jest boskie, szkoda że nie obraca (wtedy byłby OverPowered :D)

A zarobki,,, jak poświecisz i zginiesz w pierwszej minucie to wiele nie zarobisz, musisz grać pasywnie lub aktywnie ale z głową.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma dokładnego przelicznika, ale mogę powiedzieć tylko, że lepiej kv-1 zarobisz

Co 10 sec strzały po 150-200 a co 5 sec po 150 z kv-1

Dodatkowo mm jak to scout ma gorszy.

AMX'em najlepiej jest świecić, a nie w TD'ka się bawić

Skoro go wyżej rzuca, to logiczne jest, że więcej zarobi...

Btw - KW-1 i tak zarabia gówno w porównaniu do BDRa.

Opublikowano

Skoro go wyżej rzuca, to logiczne jest, że więcej zarobi...

Btw - KW-1 i tak zarabia gówno w porównaniu do BDRa.

Dla mnie wszystkie V zarabiają podobnie, gdy się umie nimi grać.

Widać, że BDR to twój faworyt więc będziesz tak zawsze mówił.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

100k na elc? Niemożliwe. (wiem wszystko jest możliwe)

Jak napisałem za dużo na elc nie zarobisz. Max przy średnio-dobrej bitwie 40-50k bez premki

Możliwe...Koleś pisał,że podczas ewentu i gdy miał premke tyle dostał.Czytaj uważnie

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Dla mnie wszystkie V zarabiają podobnie, gdy się umie nimi grać.

Widać, że BDR to twój faworyt więc będziesz tak zawsze mówił.

BDR to mój faworyt, bo najłatwiej nim się robi DMG i wydaje mi się, że ma lepszy CF od innych T5.

Ale wolę takiego BDRa, niż fanbojów KW-1 i KW-1S...

Opublikowano

Możliwe...Koleś pisał,że podczas ewentu i gdy miał premke tyle dostał.Czytaj uważnie

Na evencie z premką tłukło się po 100-130 k co bitwe B)

A zwykle rzuca bitwy 4-6 tieru, więc fajnie jest. c:

Czołg godny polecenia do zabawy i zarobku.

shoob.png

Opublikowano

Co do zarabiania na 5t to kazdy czolg swietnie zarabia , NIE MA NAJLEPSZEGO , Wszystko jest kwestia gustu , stylu gry i załogi jaka sie posiada na danym czołgu.

Na elc mam ponad 600 bitew i czolg sprawia duzo frajdy , zawsze zarobi sie wiecej gdy umiejetnie sie swieci innym czołgom , Rekord to cos ok 120k przy premce i evencie +80% , przy obecnym mm na elc nie zarabia sie tyle , ale zawsze mozna jezdzic w plutonach z wyzszymi tierami .

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

ELC to czołg bardziej do zabawy niż do zarabiania.

Osobiście polecam jakiś czołg ciężko z 5 tieru np KW-1, BDGR, T49.

czołg ciężki np. T49...?

co do kurwy? XDXD

Poza tym, kurwa. gość pyta się o zarobki ELCem i tylko ELCem, nie pomagacie mówiąc że np. KV-1 jest lepsze.

shoob.png

Opublikowano

czołg ciężki np. T49...?

co do kurwy? XDXD

Poza tym, kurwa. gość pyta się o zarobki ELCem i tylko ELCem, nie pomagacie mówiąc że np. KV-1 jest lepsze.

wlasnie ... wiec bez premki grajac solo : czyli mm 5, 6, 7 czasem 8 tiery zarobisz ok 15k na bitwe (taka srednia) , grajac w plutonach z np: artami 9 i 10 tieru zarobisz wiecej ,

ciezko powiedziec ile ... jezeli panujesz na czolgiem i grasz rozsadnie zarobisz wiecej , jednak taka gra odbija sie na statach poniewaz dmg po podswietleniu nie jest brany do zadnych wskaznikow .

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...