Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zrobić Profesionalny Server W Grze Metin2? Pomoc

qaz2652

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij od podstaw czyli poradników jak zrobić serwer metin2. Naucz się wszystkiego o serwerach metin2. Jeżeli chcesz zrobić serwer pod kase to raczej too ukryj i nie wpierniczaj wszystkich ważnych itemów do itemshopu i wgl. Powiedz mi jeszcze czy chcesz zrobić serwer na czystych plikach czy na gotowcu ?

1921.png

Opublikowano

Najlepiej,znaleźć kompetentne osoby,a jeżeli robisz sam (chcesz) no to podstawowa szkoła jazdy - poradniki.

Następnie jedziesz samemu jeżeli wszystko opanowałeś,nie koniecznie do perfekcji,człowiek uczy się na błędach.

Najważniejsze w tym wszystkim jest to,że jeżeli się coś chce to trzeba na to zapracować.

Pozdrawiam

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

ale to jest najlepsze ze nie ma zadnych poradnikow. mogli byscie mi jakies linki dac do filmikow, do innych postow a reszte sb potestuje na servie.

mi chodzi o to zeby server nie byl przesadzony taki jak xenoxmt2. tylko prosty jak pl

Jest ktoś kto pomoże?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...