Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne subskrybcje na koncie youtube.

1921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna wszedłem na jakiś link i kliknąłem OK i od tamtej pory co chyba 24h youtube automatycznie subskrybuje całkiem nie znanych mi ludzi. Jak to wyłączyć ? do tej pory unsubowałem ich w panelu użytkownika, a teraz nie wiem... Jakby ktoś wiedział to niech pomoże bo jest to do zniesienia.

1921.png

Opublikowano

daj jakieś ss tych twoich wiadomości od "subskrybcji". a najlepiej jeśli podasz jak wygląda ten link (ale to na pw)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ale właśnie to nie, że włamanie... Linku ci nie podam bo w operze nie mogę sprawdzić późniejszej histori niż z ostatniego tygodnia, a to było już z 2-3 tygodnie temu. Tyle, że wtedy chciało mi się to unsubować. To pozwalało zgody google i niestety zatwierdziłem. Teraz nei wiem jak to zatrzymać.

1921.png

Opublikowano

Nie da inaczej jak nam nie podasz linka lub skąd to było z dupy ci nie powiem jak to można zatrzymać nie wiedząc jak to działa -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...