Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darkorbit by Remix 3D Version 5.2

MrCCape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się dlaczego mi nie chce działać O_O kiedy chce uruchomić grę wyskakuje mi błąd "File not found GMFMODSimple.dll"

In directory C/dokument and setings/Zakrecony/Pulpit

Potem klikam OK robi się pełny ekran i wyskakuje okno "Text error" po kliknięciu ok gra się zamyka.

Opublikowano

angielski sie kłania .

to znaczy miniej więcej: nie można odlanaleśc pliku GFMMODSimple.dll

@EDIT: szukam kogoś kto gra w andromede 5 i jest w żółtej firmie

@EDIT2: lol co z moją czcionką ?? ^_^

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

angielski sie kłania .

to znaczy miniej więcej: nie można odlanaleśc pliku GFMMODSimple.dll

@EDIT: szukam kogoś kto gra w andromede 5 i jest w żółtej firmie

@EDIT2: lol co z moją czcionką ?? ^_^

Nie rozumiem twojej odpowiedzi... po co napisałeś coś co w cale mi nie pomogło <_<

Zbędny spam... poza tym ok skoro już wyjaśniłeś mi mistrzu co oznacza ten błąd to teraz powiedz mi co z tym zrobić.

@Edit Problem rozwiązany.

Opublikowano

Tak, jest tam link nadesłany prze zemnie więc to ja pierwszy opublikowałem Darkorbit remix 5.2 na tym forum.

@Rozkrecony

Wyłącz antywirusa i sciągnij darkorbit remix 5.2 jeszcze raz bo możliwe że twój antywirus widzi tam wirusa :/

A jeśli to ci nie pomoże to masz plik:

http://www.2shared.com/file/14mhLWTi/GMFMODSimple.html

Możliwe że jeśli dodasz ten plik gra nadal ci może nieodpalać z powodu braku też innych plików. Jakbyś jakiś potrzebował to ja moge zaraz wstawic

Opublikowano

Tak, jest tam link nadesłany prze zemnie więc to ja pierwszy opublikowałem Darkorbit remix 5.2 na tym forum.

@Rozkrecony

Wyłącz antywirusa i sciągnij darkorbit remix 5.2 jeszcze raz bo możliwe że twój antywirus widzi tam wirusa :/

A jeśli to ci nie pomoże to masz plik:

http://www.2shared.com/file/14mhLWTi/GMFMODSimple.html

Możliwe że jeśli dodasz ten plik gra nadal ci może nieodpalać z powodu braku też innych plików. Jakbyś jakiś potrzebował to ja moge zaraz wstawic

Spoko dzięki ale to był mój błąd gdyż do odpalenia poprzednich wersji nie było potrzebne aż tyle plików ale to juz początkowych więc stare okropnie.

Co do błędu to przeniosłem sobie od razu ikone gdy na pulpit heh... potem zainstalowałem znów w innym folderze i kapnąłem się jaki błąd zrobiłem. +za chęci.

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam po co ten temat przeciez jest już powstały temat tylko wystarczy ruszyć mózgownicą i poszukać.

A i jeszcze jedno to nie ten dział ;]

Link do tematu :http://www.mpcforum.pl/topic/943023-tut-darkorbit-remix/ w tym temacie są edytowane aktualizacje jak jest nowa wersja.

Jezeli ktoś chce save do Generała 3 wrota złozone około 4 mln uri coś kredek jest mniej więcej 2 lub pół miliona białki i wszelkich dostępnych amunicji to dajcie + i pw [Ja w sprawie save do remix 5.2] i wysyłam save ;D

wydaje mi się ze kolejny temat związany z tym remixem jest zbędny.

Opublikowano

Ja się tylko zastanawiam po co ten temat przeciez jest już powstały temat tylko wystarczy ruszyć mózgownicą i poszukać.

A i jeszcze jedno to nie ten dział ;]

Link do tematu :http://www.mpcforum.pl/topic/943023-tut-darkorbit-remix/ w tym temacie są edytowane aktualizacje jak jest nowa wersja.

Jezeli ktoś chce save do Generała 3 wrota złozone około 4 mln uri coś kredek jest mniej więcej 2 lub pół miliona białki i wszelkich dostępnych amunicji to dajcie + i pw [Ja w sprawie save do remix 5.2] i wysyłam save ;D

wydaje mi się ze kolejny temat związany z tym remixem jest zbędny.

moim zdaniem wystarczy jeden temat który przekierowuje nas do epvp z tematem głównym który jest stworzony przez twórce tego remixa

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...