Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klamka premium hack

klamka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

5 minut gry na goldzie i ban.

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!

Opublikowano

nie moge tego wlonczyc........

"To run this applisation, you must instal one of the following version of the. Net Framework:v2.0.50727

Contact your application publisher for instrution about obtaning the appropiate version of the. NET feamework[/b][/b]" o co chodzi?

Opublikowano

Patrz na mój post 4 up przy edicie *up ...

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano
odpowie ktos?

Odpowiedz masz w swoim poście.Nie masz NET feamework.Albo masz starszą wersję.Masz taki program wogóle ??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ej ździchy to powiecie jak włączyc te 95%expa??? z gory thx ;]

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

a tak poza tym to moje gg 10534317

Opublikowano

musisz pograć z włączonym premium z trzy, cztery mapki to samo przyjdzie

po przejściu 1 mapy jest 27%

2 mapy 35%

3 mapy 60%

i 4 mapy 95%

no ja tak miałem, niewiem jak u innych bedzie

Opublikowano
ej ździchy to powiecie jak włączyc te 95%expa??? z gory thx ;]

co do tego to ja mialem odrazu 95% po zakaczeniu 1 mapy

a odpowie ktos mi ????? z tym 5 slotem

Opublikowano
co do tego to ja mialem odrazu 95% po zakaczeniu 1 mapy

a odpowie ktos mi ????? z tym 5 slotem

bo jest jeszcze mozliwosc włączyc wszystkie premki i wtedy by sie 95 uzbieralo..?

a ocb z 5 slotem? moze bd wiedzial ;p

Co wy k**** macie z tymi gwiazdkami. Myślicie że jak macie 5 gwiazdek to tak jakbyście wygrali 6 w totolotka. Niech ja k**** zobaczę jeszcze jakąś sygnaturkę z czymś takim: ,,Daj mi 5 gwizdek plsssss" to od razu ode mnie 1 gwiazdka :D:D Kto tak samo jak ja uważa niech ustawi sobie taki sam podpis.

Opublikowano
655 exp za pierwsza mape ale staty miałem 55 na 0 ale na swoim

to co Ty na czitach jechales czy co?xD jaki cyborg ;p

a tak nawiasem zajebisty hack ;]

Opublikowano

Fajny czitek, ale tez malo funkcij jak wszystkie premium hacki.

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Opublikowano

Zajebisty hack bravo dla tworcy ;ppp

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

kurde po godiznie gry ban za multihacka ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...