Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pl3 zniknięcie gracza

Daniello2721

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ... Czy ktos wie co się stało z graczem czesio nasa ( wczesniej top 7). Dzisiaj wchodze na strone glowna a jego juz nie ma. Czyzby ban ?

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Jeśli nie ma to z pewnie ban ale nie do końca jeśli dawno nie byłeś to może spadł z rankingu.

Wczoraj patrzyłem na DO i był na top 7. Dzisiaj już go nie ma, przejrzałem całe top 100 i też nie znalazłem, wychodzi na to, że to ban - w nasa ilosc pkt w klanie spadla o ok. 20 kk mln pkt, wczoraj o ile sie nie myle było ponad 260 a dzisiaj ponad 240 ... Moze ktos wie cos wiecej ? ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Pasjonat
Opublikowano

Jak nie ma jak są ? .. nie wiecej nie wypowiadajcie sie:D

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Sprawdzili go... Możliwe że zadawał z laserów więcej niż trzeba a admini zrobili swoje... Boty do Darkorbit są a bana mógł złapać nie tylko za bocenie

Opublikowano

Wiecie jak to się mówi BP tylko siano w bani więc jest tak... Jeśli jesteś silny i w topce a nie wpłacasz realnej kasy na gre to jesteś banowany, ile już razy to się zdarzyło... usłyszałem o tym w pewnym klanie na GB2 banowali chłopaków nawet masowo ! za to że nie wpłacali siana na grę ale inni którzy wpłacali nie spotykali się z tym problemem...

@Edit Dla hejtów - te przypadki było ok. 1,5 roku temu.

Pasjonat
Opublikowano

Proszę Cię @up, może i im zależy na kasie, a nawet na pewno, ale nie mają czasu na banowanie poszczególnych graczy i sprawdzanie ich finansów.

Zbanowali go więc mieli na pewno powód bo od tak nie mogą go zbanować, jakby banowali od tak wielu graczy by się zgłosilo w odpowiednie miejsce z tym, pod kwestią prawa i było by po wszystkich. Bo ludzie którzy grają w to pare lat i poświęcili kawał swojego życia nie odpuszczą za bana od tak, musza mu to udowodnić.

Nie wiesz nie pisz, bo takie abstrakcje to możesz wypisywać graczą którzy się nie znają ...

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Znając nasa pewnie merkavy uzywal, jak większość z nich, przynajmniej kiedyś.

Opublikowano

Skrzypek czytałeś tamte posty ! ?

Klanowi spadły punkty ale też możesz mieć racje, a może ktoś inny odszedł a za bocenie banów wcale tak dużo niema bociłem 2 tyg i narazie spałzowałem bo wole nie ryzykować ...

On nie mógł dostać bana za dmg z laserów na wtf ? niema cheatów na dmg a bostery są w shopie xD ??? no to więc ;d

Wczoraj patrzyłem na DO i był na top 7. Dzisiaj już go nie ma, przejrzałem całe top 100 i też nie znalazłem, wychodzi na to, że to ban - w nasa ilosc pkt w klanie spadla o ok. 20 kk mln pkt, wczoraj o ile sie nie myle było ponad 260 a dzisiaj ponad 240 ... Moze ktos wie cos wiecej ? ;)

Czemu ty się przejmujesz Czesiem Scolopendra powinien bana dostać za dmg . On jak dla mnie czuje cały serwer i jest na celowniku tyle co na forum BP było że jest na JP za dobry i DMG po 300k wtf ? goni vegi full ulepszone geny speda a on golec no coś nie tak xD ?

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Skrzypek czytałeś tamte posty ! ?

Klanowi spadły punkty ale też możesz mieć racje, a może ktoś inny odszedł a za bocenie banów wcale tak dużo niema bociłem 2 tyg i narazie spałzowałem bo wole nie ryzykować ...

On nie mógł dostać bana za dmg z laserów na wtf ? niema cheatów na dmg a bostery są w shopie xD ??? no to więc ;d

Czemu ty się przejmujesz Czesiem Scolopendra powinien bana dostać za dmg . On jak dla mnie czuje cały serwer i jest na celowniku tyle co na forum BP było że jest na JP za dobry i DMG po 300k wtf ? goni vegi full ulepszone geny speda a on golec no coś nie tak xD ?

czysta ciekawość :)

nicku napewno nie zmienił, ponieważ w rankingu na koncu top 9 pojawila sie nowa osoba.

Opublikowano

szukaj po randze jak niegral przez jakis czas to raczej go nie nieznajdziesz . wpisz w profilu pilota jego nick proste? czemu nikt na to niewpadl?

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

Przecież mówił że przeszukał top 100 i go tam nie było, a tam powinien się znajdować.

A jeśli zmienił nick ? możliwe.

Można też popytać ludzi z jego klanu co się z nim stało ( o ile był w jakimś przed banem*)

Opublikowano

Wiecie jak to się mówi BP tylko siano w bani więc jest tak... Jeśli jesteś silny i w topce a nie wpłacasz realnej kasy na gre to jesteś banowany, ile już razy to się zdarzyło... usłyszałem o tym w pewnym klanie na GB2 banowali chłopaków nawet masowo ! za to że nie wpłacali siana na grę ale inni którzy wpłacali nie spotykali się z tym problemem...

Ha ha ha, że niby był w top 10 i nie używał bota - czyste konto. Czyli musiał chyba murzynów ze 2 na zmiany zatrudniać, żeby grali za niego heh. Bocił, to oczywiste. Żeby być w top 10 trzeba bocić. Zobacz "czas w grze" gry kont z TOP 10, zobacz kiedy zostały utworzone konta podziel przez ilość dni jaka minęła od utworzenia konta i szybko wyjdzie Ci że większość tych kont ma współczynnik grania średnio 16 godzin dziennie co w skali czasu od jakiego istnieje konto jest niemożliwe do osiągnięcia nawet dla nałogowego gracza.

A apropo konta zobacz bo może sprzedał konto i to konto (nowego właściciela) zmieniło nazwę. Jeśli nie ma tego konta nawet ze zmienioną nazwą to mógł dostać bana (za używki), lub np. na konto dłużej nikt się nie logował i zostało skasowane.

Opublikowano

BP czasem tak TOP10 banuje od czasu do czasu ew. coś się z nimi dzieje :P Z resztą po tej śmiesznej firmie można się wszystkiego

spodziewać.

A moim zdaniem powinni zbanować ZUO :P Taką społeczność tam robią...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Proszę Cię @up, może i im zależy na kasie, a nawet na pewno, ale nie mają czasu na banowanie poszczególnych graczy i sprawdzanie ich finansów.

Zbanowali go więc mieli na pewno powód bo od tak nie mogą go zbanować, jakby banowali od tak wielu graczy by się zgłosilo w odpowiednie miejsce z tym, pod kwestią prawa i było by po wszystkich. Bo ludzie którzy grają w to pare lat i poświęcili kawał swojego życia nie odpuszczą za bana od tak, musza mu to udowodnić.

Nie wiesz nie pisz, bo takie abstrakcje to możesz wypisywać graczą którzy się nie znają ...

Ah... widać że nie grałeś w to od początku... było strasznie głośno o tym jak banowali bez powodu... głupot nie wypisuje, co im udowodnią ? przestań <_< kiedy zaczęli o tym trąbić nagle ustały bany poza tym nie mówię o obecnym DO tylko z 2 lata temu.

Ha ha ha, że niby był w top 10 i nie używał bota - czyste konto. Czyli musiał chyba murzynów ze 2 na zmiany zatrudniać, żeby grali za niego heh. Bocił, to oczywiste. Żeby być w top 10 trzeba bocić. Zobacz "czas w grze" gry kont z TOP 10, zobacz kiedy zostały utworzone konta podziel przez ilość dni jaka minęła od utworzenia konta i szybko wyjdzie Ci że większość tych kont ma współczynnik grania średnio 16 godzin dziennie co w skali czasu od jakiego istnieje konto jest niemożliwe do osiągnięcia nawet dla nałogowego gracza.

A apropo konta zobacz bo może sprzedał konto i to konto (nowego właściciela) zmieniło nazwę. Jeśli nie ma tego konta nawet ze zmienioną nazwą to mógł dostać bana (za używki), lub np. na konto dłużej nikt się nie logował i zostało skasowane.

Ja nie napisałem ze uzywał bota... ani że nie wpłacał siana napisałem tylko przypadek przez który kiedyś ucierpiało wielu graczy nie tylko tych najlepszych.

Opublikowano

Ludzie, czy wy widzicie co ja pisze ? Bo mam wrazenie ze niektorzy pisza ciagle w kolko jakby nie cztali poprzednich postow : a moze zmienil nick ? -,-

Nicku NAPEWNO nie zmienił bo pojawiła się następna osoba na 9 miejscu !!! napewno gral w ciagu ostatnich 40 dni totez jego konto nie przeszlo "w czas oczekiwania" - widziałem go chyba niecały tydzień temu na piłce. napewno nie banuja od tak, przeciez to po prostu glupie, a jak ktos kiedys wplacil pieniadze - mozna byloby podac ich do sadu chyba :D

VRUmaster - ludzie z jego klanu czyli z nasa nie odpowiadaja, ignoruja kazde pytania prznajmniej na czacie (moim zdaniem każdy nasa uważa się za lepszego od innych i jak rozmawia z innym, to tak, jakby mial wysoko uniesiona glowe i robil laske ze cos dla ciebie zrobi ...)

Szymon2727 naprawde, uwazasz ze bp dzisiaj pobanuje sobie od tak kogos, zwlaszcza z top 10? Nie gadaj na ZUO, owszem jest z nich kawal *** ale tak naprawde sa tacy jak nasa, a tutaj pokazales ze tylko ZUO uzywa programow. Czy teraz widziales kogos kto ma SFE, kto nie uzywal botow, wspomagaczy - bo ja nie, moze na calym serwie znajduje sie z 10-15 wyjatkow. teraz tylko lataja dawniej wybocone SFE i uwazaja sie za koksow. Vru kiedys bylo normalne, dopóki nie powstało nasa - zaczęli się rządzić, dlatego też opuściłem tą firmę. Nie wiem jak z nimi teraz, ale ostatnio az dziwne, ze zaczeli robić COS dla dobra firmy.

Rozkrecony : Jesli faktycznie nie uzywal zadnego programu tylko bp zbanowalo go od tak, to po ok. tygodniu wroci do top (napewno napisze do niemiec). w przeciwnym razie to bedzie dowod na to ze to ban za wspomagacz. Ew. mogl na czacie ostro nabroic, ale to malo prawdopodobne. ni rozumiem po co bp mialoby dzisiaj banowac od tak ?? Poza tym nie wygrzebuj takich smieci sprzed 2 lat, bo dzisiaj to sie nie moze zdarzyc.

OneMadas : dlaczego nikt nie wpadl na to zeby wpisac nick w wyszukiwarce ? a masz jego znaki specjalne, bo to nie byl taki prosty nick.

O to co dowiedzialem sie : -Co sie stalo z czesio z nasa ? - (Kracy) : wyczyscili mu konto. - Ale skoro wyczyscili mu konto to czemu spadl a raczej wypadl z raningu ? -(Kracy) : perm. Jesli ktos komus wlamie sie na konto to z jakiej paki dostal bana ? dla mnie to po prostu uzywal programow i dlatego ban. raczej niemozliwe zeby wlamywacz zrobil mu w niewiadomo jaki sposob bana. co o tym myslicie ?

Opublikowano

@Up są 2 opcje... albo na prawdę jakiś hacker mu się włamał a nie wątpię że tacy są lub kogoś z rodziny wkur... i na złość bratu zniszczyli konto i na dodatek popisał coś na czacie aby dodatkowo wyłapać bana.

Opublikowano

Panowie.

2 lata temu, Ty mowisz o historii gry ?

hahahaha

ta gra umarla 4 lata temu, kiedy to Levvan, eryk, spiritus, bobi, i reszta mojego klanu na pl1 przestala grac.

Malo osob z tamtych czasow gra do dzis. ew. wracaja tak jak ja.

2 lata temu bany szly za kbota, a nie za niewinnosc ;)

Ale kto sie przyzna ze bocil ? Nikt.

No chyba,ze ludzie z D&G hehe :D

prawda jest taka, gralem w najbardziej elitarnym klanie [sk1] Oraz MOB. Ludzie ktorzy graja, napewno pamietaja, 21lv, nick ExtremeSzarypl Albo *Z*A*R*Y\PL/

Nikogo tam nie zbanowali za newinnosc, a LevVan bl w topce i nie jebal kasy w shop ;)

pozdrawiam.

Znajac zycie wystawil konto na allegro, lub tablicy. Teraz z tablicy znkilko jakies konto top 12, wiec pewnie jego. Za to teraz zbanowali niekwesta na pl1, ale szybko dostal unbana, bo screenshoty byly podrobione :D

65994253024037513199.png
Opublikowano

Napisałeś ten post żeby się pochwalić co osiągnąłeś ? Jeśli by nawet wystawił konto to i tak by było. Typek dostał bana + delete konta więc napewno do darkorbit nie ma po co wracać.

Opublikowano

Konto zmieniło tylko nick i jest w nasa... Zanim zaczniecie się wypowiadać może zobaczycie kto jest w tym top 10 -.-http://pl3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=4NGZa&profileCheck=9cSxw〈=pl

Czlowieku, czy ty grasz na pl3 ? Pablo byl od dawna w rankingu, czesio zniknal i nie zmienil nicku bo POJAWILA SIE NASTEPNA OSOBA W RANKINGU !!! czy niektorzy z was sa slepi ?

Tak poza tym to jednak prawda ze bany daja za nic. 9 k kont zostalo usunietych... wiem od znajomego, bo niewinni ludzie dostali bany ... co o tym myslicie ? teraz to temat mozna by zrobic : bany za nic ... jprdl ... bp sie w dupie poprzewracało ..

Opublikowano

Powiem tak: jeżeli to chodzi o scolopendre to koleś po pierwsze używał merkavy, a po drugie używał pixel botów, a jak już wiemy bp umie wykrywać nawet te :P

23562935567511174409.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...