Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Norystt.pl 8.11.2013 Start !

IndecoMT2 Art

Norystt.pl  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Podoba ci si? zapowiedz ?

• 1/5
      17
    • 2/5
      5
    • 3/5
      15
    • 4/5
      19
    • 5/5
      32
  2. 2. Czy Zagrasz u nas na Serwerze ?

• Tak
      45
    • Nie
      21
    • Jeszcze Nie wiem Mhymm..
      22
  3. 3. Otwieramy Rekrutacj? na GM ?

• Tak !!
      25
    • Nie !!
      25
    • yyyyy Wisi mi to ;p ?
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Cieszymy się ;d Kilka pytań :
  2. -ciężko o ulepszacze ?
  3. - dam radę ubijać solo bossy ?
  4. -Skąd dropi ta cholerna truta ? xD
  5. Czy na nowe mapy będę jakieś przepustki ? ( jak tak, to gdzie dropią )
  6. Czy będzie dostępny zwój powrotu statusu ? jeśli tak to gdzie lub za ile :D
  7. - Czy jak wbijemy max lvl, to będzie update np do 200 lvl'a czy nudy po 2 dniach gry i serwer pada ? :D

2.Powiem tak. Podstawowe itemki typu fms , zbroje 48 itp. nie będą potrzebowały ulepszaczy. Natomiast ulepszacze które są podane w zapowiedzi dropią z bossów , w komnacie smoka , Nowe mapy ( Wstęp od 95 lvl ) .

Jak to wygląda :

Ulepszenie bojowego .

+0-+4 = 100% ( bez ulepszaczy )

+5 90% + kamień wodny x1 ( http://scr.hu/1i9v/25a0n )

+6 80% + kamień wodny x2 ( http://scr.hu/1i9v/25a0n )

+7 70% + kamień wodny x3 i 1x z pozostałych ulepszaczy

+8 60% + kamień wodny x3 i 2x z pozostałych ulepszaczy

+9 50% + kamień wodny x3 i 3x z pozostałych ulepszaczy

z +9 na nową broń = 100% szansy oraz wymaga 5x kamień wodny + 3x ulepszacz z ss + 10-15kk

3. Raczej tak . DMG bossów zostanie odpowiednio dopasowane do waszych możliwości :)

4. bronie 75 nie będą zbyt łatwo dropić . Damy je do Metinów na nowych mapach , oraz bossach typu : Firkrag ( dawniej Beran-Setaou )

5. yy nie na nowe mapy nie będą potrzebne przepustki . Jak na razie są wymagane tylko na dangeony. Skąd je dropnąc ? - Metiny , bossy :) ( trudno nie będzie )

6.Zwój powrotu statusu . Hymm nad tym jeszcze pomyślimy . Prawdopodobnie będzie w IS ale chcemy też żeby itemy znajdujące się w IS były dostępne również w grze więc jeszcze nad tym pomyślimy.

7.Zobaczymy ile graczy będzie grało oraz jak wam pójdzie wbijanie lvli :)

Nie zagram z powodu braku zmianek u npc, nie bawię się w skrzynki...

Skąd truta?

Firkrag ( dawniej Beran-Setaou ) + z metków na nowych mapach .

Shyia.pl nie wypaliło ? :D

Shyia.pl to nie nasz serwer .. Shirek który był u nas w teamie . Zabrał pliki serwerowe i poszedł na inny serwer . Sam wiesz jaki :D . Szczyt chamstwa ale co zrobić ...

Exp 1000% jest na Xenox, czyli Easy :)

Powodzenia, nie zagram.

@anty : Bizu na 54 jak dropi?

Mogę powiedzieć ci że z spota na 1 lvl na wilkach itp. wbije ci do 5-6 lvlu . Więc dopasuj sobie raty. My to poprawimy bo najwyraźniej zaszedł błąd :)

@ Biżu 54 : Dostępna już w V2 ( Loch pająków ) do +4 . Później w Lesie , Red lesie również dropi :) . Tarcze 61 również tak samo. W V2 dropią już +6

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Truta z bossów i metinów na nowych mapach. Co do zmianek . Nie rozumiem co w tym trudnego ..

Skrzynie otrzymujesz w eq na start . Możesz użyć jej tyle razy ile zapragniesz. Zawiera 200 zmianek :)

z17o3hvgc2dc.jpg

vt08fea3zglp.jpg

Zmianki będą na 100% u npc już są zaraz dam edit ss :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

CZEŚĆ ! Chciałem przprosić cały team "Norrystt" za wczoraj Vrt jednak smiec ;) Wielkie dzięki że powiedzieliscie to ;) Bo tak byśmy pracowali na waszych plikach myśląc że to jego robimy swoje ;) i powodzenia z Serwerem! Apsik ;)!

Opublikowano

CZEŚĆ ! Chciałem przprosić cały team "Norrystt" za wczoraj Vrt jednak smiec ;) Wielkie dzięki że powiedzieliscie to ;) Bo tak byśmy pracowali na waszych plikach myśląc że to jego robimy swoje ;) i powodzenia z Serwerem! Apsik ;)!

Dziękujemy i my tak że jesteśmy zadowoleni że sprawę udało się załatwić polubownie :)

jak wam się podoba game play ?

Opublikowano

@AD Gdyby ktoś pisał ze interface jest z fallance, jest to przerobiony interface z epvp, na podstawie interface 'Day in Paradise by Sora', nałożony filt fotograficzny -64 :)

Poprawię Cię, interfejs jest na podstawie Forest GUI by Aza Haritas.

0LsM05U.png

Opublikowano

Poprawię Cię, interfejs jest na podstawie Forest GUI by Aza Haritas.

no nie wierzę napisał to sagaris i poparł to Fapką Bzyku az ss zrobiłem

"jak mi się kiedyś szamanka urodzi to pokarzę jej ten ss ale ona pewnie stwierdzi że słaba grafika bo wtedy będzie grafika 3d ;/ no ale cóż wczoraj mi korki wywaliło idę na pole coś nowego a tak taka chu** grafika że no dajcie spokój ;P"

- Ten post wyjaśnia dlaczego czasem jestem Muzgojeb xddd

Opublikowano

no nie wierzę napisał to sagaris i poparł to Fapką Bzyku az ss zrobiłem

"jak mi się kiedyś szmanka urodzi to pokarze jej ten ss ale ona pewnie stwierdzi że słaba grafika bo wtedy będzie grafika 3d ;/ no ale cóż wczoraj mi korki wywaliło idę na pole coś nowego a tak taka chu** grafika że no dajcie spokój ;P"

- Ten post wyjaśnia dlaczego czasem jestem Muzgojeb xddd

Nie obrażaj mnie, nie jestem żadnym Sagarisem czy innym talibem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, nie jestem żadnym Sagarisem czy innym talibem.

no możliwe mogłem sobie ciebie z kims pomylić ;p a więc tak to przepraszam :)

PLEAS NOT SPAM MAJNE GG BO CZIKEN FAKEN INTERNETEN KAPUTEN !

Opublikowano

W wypadku dodania zmianek do npc, z chęcią zagram :) Jeszcze jedno, jak na 75 nie będę miał truty, bo Beran i nowe mapy, to zróbcie, żeby na grotę działały diabły : )

~Pablo

1377531174-U173186.png
Opublikowano

W wypadku dodania zmianek do npc, z chęcią zagram :) Jeszcze jedno, jak na 75 nie będę miał truty, bo Beran i nowe mapy, to zróbcie, żeby na grotę działały diabły : )

~Pablo

@Okej

A waszym zdaniem gdzie powinny dropić bronie 75 ? ( Tylko proszę o rozważne odpowiedzi a nie na psach ) :)

Opublikowano

~Pablo

na grote działają diably i ludzie- zadbałem o to o wiele wcześniej :) @UP odpowiedajcie na pytania Lenyego on zajmuje sie całym dropem i systemem ulepszeń i expem chcemy żeby był dobry i dopasowany

aFMA3pg.png

Opublikowano

@Okej

A waszym zdaniem gdzie powinny dropić bronie 75 ? ( Tylko proszę o rozważne odpowiedzi a nie na psach ) :)

Myślę, że grota ( ziny) mały % + rip, ale ze szkaty bronie 75/ulepki.. żadnych śmieci typu boga etc + nowe mapy( metki, również nie za duży % )

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

W grocie, ale nie na zinach, ninja też ma prawo dropić : 3

Btw. po co robić skille do P kamieniami? Moim zdaniem szkoda czasu, lepiej expić < 3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Myślę, że grota ( ziny) mały % + rip, ale ze szkaty bronie 75/ulepki.. żadnych śmieci typu boga etc + nowe mapy( metki, również nie za duży % )

Okej . Nad tym samym właśnie myśleliśmy . Robimy serwer według potrzeb graczy więc .. nie mogę mieć zarzutów :D

Opublikowano

Btw. po co robić skille do P kamieniami? Moim zdaniem szkoda czasu, lepiej expić < 3

to jest dobre rozwiązanie to medium a nie easy ;P

Opublikowano

To nie jest typowy Easy. Kamienie duchowe dropią szybko więc nie będziecie mieli problemu z wbiciem skilli na P :)

Opublikowano

Kamyki nie zabierają rangi, mają 100% na wejście, nie trzeba wpisywać trenuj - chodzilo nam o kolejną rzecz którą gracze by handlowali przynajmniej z początku

aFMA3pg.png

Opublikowano

Kamyki nie zabierają rangi, mają 100% na wejście, nie trzeba wpisywać trenuj - chodzilo nam o kolejną rzecz którą gracze by handlowali przynajmniej z początku

Te kamyki to tylko z mobów tak ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Trzeba było to napisać w prezentacji : D

Wszystko cacy, teraz tylko czekać : D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Trzeba było to napisać w prezentacji : D

Wszystko cacy, teraz tylko czekać : D

Leny już uzupełnia zapowiedz :)

ps Isair wbij na ts3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...