Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć szacun w klasie?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ziomki! Tak jak w nazwie tematu: jak mieć szacun w klasie? Już o szkole nie mówmy, bo kiedyś miałem, ale byłem kilka lat w poprawczaku i straciłem. No co wy? Oczywiście żartuję, już pewnie myśleliście, że na prawdę siedziałem w tym gównie. Wracając do tematu, jak mieć szacun w klasie, bo jakoś nie mam i muszę coś ze sobą zrobić.

Opublikowano

z cyklu MPSforum >> sygna

Zrzuć kolegę z krzesła a jak się podniesie, to zrzuć go jeszcze raz - respekt gwarantowany.

#Edit:

Tylko nie wal po jajach, bo wtedy Ci elo spadnie.

Opublikowano

Nie ma to jak pisać takie tematy na forum o grach <.< Co się dzieje z tym forum... @Antywarn ubieraj się jak bieber.

Opublikowano

Szpan, a szacun to co innego. U mnie w szkole tępi się pedalstwo, a nie szanuje.

Co do jak to wy powiadacie "samosi" to opis działu mówi co innego: " Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!", więc po co za każdym razem spinacie dupe?

Opublikowano

Samosia....

Wytatuuj sobie JP na czole i chodź w dresach...

A tak na poważnie to o co dokładnie Ci chodzi ? Chcesz być jakimś "guru" w klasie ?

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Szpan, a szacun to co innego. U mnie w szkole tępi się pedalstwo, a nie szanuje. Co do jak to wy powiadacie "samosi" to opis tematu mówi co innego: " Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział, w którym nie musisz bać się pytać o sprawy poza forumowe, jak i ściśle z nim związane!", więc po co za każdym razem spinacie dupe?

Bo trollujesz i zgłosiłem temat.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Bądź sobą- najlepsza, klasyczna, oklepana rada :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...