Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balistia [Dedyk] [Hard]

Balistia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5bon tylko is

A obróbke kamieni dodamy do Handlarki w update , możliwe że jutro :)

5 bon tylko is ? Widać, że serwer jest jedynie pod is, dlatego taka mała liczba graczy . :)

Nie polecam.

AW: skąd stalki ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5 bon tylko is ? Widać, że serwer jest jedynie pod is, dlatego taka mała liczba graczy . :)

Nie polecam.

AW: skąd stalki ?

Mała liczba graczy powiadasz zobacz m1 ;)

Nie jest tylko pod is .

Wkróce ujrzycie update :)

sygna2.png

Opublikowano

powiem tak serwer śmieszny

brak dropu 5 bona drop ulepszaczy koszmarny dali 100% drop bonus i dupa jak dropilo tak dropilo czyli nic :P

w sumie 5 dzień serwera nie naprawili je... dropu kilka bugow misje zero jedynie ox był fajny ale drop np do biologa to masakra mając drop z is i rękawice z metka drop ulepszaczy to chyba 0,01% a za to niby 0,10% drop zmianek i dodan które bardzo dobrze dropia :P

w sumie gram do pon tutaj o ile zmieni się cos <5bon is papa :P> w co nie wierze :P \

pozdro NIE POLECAM

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

5bon tylko is

A obróbke kamieni dodamy do Handlarki w update , możliwe że jutro :)

Mam małą sugestię a mianowicie 5 bon ok niech będzie w is ale dodajcie drop dodania 5 bonu chociaż np. z bossów i ustalcie nie wiem 50 % wtedy przynajmniej będzie można zdobyć go w grze będzie to trudne a zarazem nie będzie faworyzowania graczy którzy mają dużo PLN. I przydało by się trochę więcej % na drop ulepek. Proszę o przemyślenie mojej propozycji pozdrawiam. :)

I OCZYWIŚCIE ZAPRASZAM NA SERWER graczy cały czas przybywa bardzo miło się gra oraz bardzo fajne eventy. Z administracją bardzo dobry kontakt.

Ogólnie polecam serwer na tak dobrym jeszcze nie grałem tylko trzeba więcej graczy chociaż ciagle przybywa gdyż na ox było bardzo dużo osób.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Proszę o usunięcie z serwera KU BEZ NAZWY które odnosi sie do 6 skilla a na serwerze go nie ma. :)

213k6ed.jpg

Opublikowano

Wczorajszy OX

ox.jpg

Kilka dni temu było 0 sklepów w m1 a teraz?

m1.jpg

No przyznam że serwer się rozwija z dnia na dzień coraz więcej graczy, bardzo mi się podoba dawno nie było tak dobrego serwera z dobrą administracją która ma kontakt prawie ciągle z graczami. :) Można wiedzieć co wnosi dzisiejszy update który nastąpi ?

Nie działa zmiana hasła i maila na stronie !!

213k6ed.jpg

Opublikowano

No przyznam że serwer się rozwija z dnia na dzień coraz więcej graczy, bardzo mi się podoba dawno nie było tak dobrego serwera z dobrą administracją która ma kontakt prawie ciągle z graczami. :) Można wiedzieć co wnosi dzisiejszy update który nastąpi ?

Nie działa zmiana hasła i maila na stronie !!

Zmiana hasła już działa , maila poprawimy.

Update przynosi bardzo dużo rzeczy związane z bugowaniem postaci oraz misjami które są poprostu zbugowane. Od dzisiaj to już będzie historia ;)

sygna2.png

Opublikowano

Co zmieniono po dzisiejszym Update? :
-Dodano Fioletowe potki do handlarki

-Dodano Zielone Potki do handlarki

-Zwiększono drop ulepszaczy x4
-Naprawione bugowanie się postaci.
-Dodanie do handlarki Księgę Obróbki Kamieni.
-Dodano stakowanie się bodzi

-Dodano stakowanie się kamieni duszy

-Dodano stakwoanie się Pereł.

To jest tylko cześć rzeczy która się zmieniła na naszym serwerze!

sygna2.png

Opublikowano

Serwera także nie polecam . Piąty bon tylko w IS ? Kpiny z graczy sobie robicie . Graczy tyle co kot napłakał . Ciągle pokazujesz tylko jinno. Pokaż inne królestwa , a nie ciągle to samo.

Tak wg. takie poprawki co wprowadziliście wczoraj to zajmują max 30 min. roboty.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwera także nie polecam . Piąty bon tylko w IS ? Kpiny z graczy sobie robicie . Graczy tyle co kot napłakał . Ciągle pokazujesz tylko jinno. Pokaż inne królestwa , a nie ciągle to samo.

Tak wg. takie poprawki co wprowadziliście wczoraj to zajmują max 30 min. roboty.

Panie Silver , dropią z mobów już 5 bony nei grasz ? nie widziałeś :)

sygna2.png

Opublikowano

ODBUGUJCIE AV1 i AV2 bo exp prawie wgl nie leci nie ma gdzie lvli nabijać. Rozumiem że serwer niedawno wystartował dobrze sobie radzicie usuwacie systematycznie bugi itd. ale to jest bardzo ważne bo nie ma tak naprawdę gdzie nabijać wyższych poziomów :(

213k6ed.jpg

Opublikowano

Czy na serverze do G1 jest 55 ksiąg??

Jest launcher?? ponieważ link nie działa

Ile ludzi online.

Tak 55 ku do G1 lecz wbija się bardzo przyjemnie :)

Launchera poszukaj na forum serwera jesli nie ma to administracja musi zrobić reupload

Online myśle że 400 - 500 ( w godzinach wieczornych więcej )

ludzi lecz z każdym dniem widać że ludzi przybywa bardzo dobry serwer. W m1 tego aż tak nie widać gdyż znaczna część expi/dropi :)

213k6ed.jpg

Opublikowano

Graczy moze i tak ale popatrz na to z innej stroni serwer znakomity ale znowu administracja do dupy glownie chodzi mi o [GM]Archio bez podstawnie zbanowal mnie na ts3 bo sie zapytalem czy napewno ma 23 lata xD mam nawet swiadkow jak cos prosze o odobanowanie na ts3 to sobie z nim wyjasnie /potyragm go najwyzej pzdr smolar :)

@edit

Zielarstwo jak nie dzialalo tak nie dziala ...

oraz

Instr Mroczna ochrona nie wypada z tej skrzyni Ku5 :[

Opublikowano

Graczy moze i tak ale popatrz na to z innej stroni serwer znakomity ale znowu administracja do dupy glownie chodzi mi o [GM]Archio bez podstawnie zbanowal mnie na ts3 bo sie zapytalem czy napewno ma 23 lata xD mam nawet swiadkow jak cos prosze o odobanowanie na ts3 to sobie z nim wyjasnie /potyragm go najwyzej pzdr smolar :)

@edit

Zielarstwo jak nie dzialalo tak nie dziala ...

oraz

Instr Mroczna ochrona nie wypada z tej skrzyni Ku5 :[

Fantastic mówił że jak wróci do domu to się tym zajmie :)

Kunkursowy GamePlay :

213k6ed.jpg

Opublikowano

Fajna prezka, pobieram klienta.

Już jest pare zbugowanych questów, pierwsza misja od kapitana nie zalicza jak zabijam moby i pierwsza misja od biologa, miałem dostać miecz+9 a dostałem +3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...