Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze ?

caapy555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie stug > su85.
Po pierwsze: View range 310 > 280. Na tdku jest to przeokrutnie ważne, szczególnie na niższych tierach, gdzie grają nieogary
Po drugie: Przewaga pancerza. Stug ma lepszy.
Po trzecie: Celność i penetracja działa. Stug znowu lepszy.
Prędkość obrotu jest według mnie wystarczająca na obu tdkach, tu można dać znak "="
Jedyne w czym su-85 jest lepszy to : alpha dmg i vmax. Jednak vmax nie jest aż tak potrzebny na tdku. No i stug ma słabe radio.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Zdecydowanie Stug

Czołgiem jak jesteś w topce możesz nawet do przodu jechać ze względu na dobry pancerz który 3/4 spokojnie odbija

Resztę up napisał ;)

Ogólnie Ta linia td niemieckich ma dobry pancerz i dobrą celność.

Zależy jeszcze od Twojego stylu gry i mapy

Opublikowano

Linia rus. TD poczynajac od SU85, to czysta przyjemnosc z gry (mowimy oczywiscie o td). Kazdy kolejny td po wyszkoleniu zalogi, perkach itp jest "idealny" ... no prawie. Dlaczego? Sa to td typowo strzelajace z ukrycia (choc sa wyjatki) w przeciwienstwie do niemieckich (hetzuś) ktore moga sie pokusic o "maly wypad". Jeszcze jedna sprawa. Po "stugusiu" jest JagdPanzer IV czyli... koszmar. Ja wiem, ze sa zwolennicy tego czegos. Ale wierz mi, po "stugusiu", to prawdziwy koszmar z losowaniami do du...

Ja polecam linie td Made in USSR ;)

Pamietaj, ze o ile w czolgach camo nie jest tak istotne, o tyle w td (obojetnie jakiej nacji) gra pierwsze skrzypce ;)

Camo: malowanie, zaloga, siatka

test

Opublikowano

stug jest przyjemniejszy moim zdaniem i ma super dzialo i camo , co jest najwazniejsze w td , chociaz su85 tez nic nie brakuje .

co do lini obie sa przyjemne posiadam obj268 super td i wlasnie koncze jagTigera i wiem ze jagpzE100 juz taki fajny nie bedzie jak 9 t

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Moim Zdaniem jest su-85 przyjemnością do grania jak by to powiedzieć

A Stug dla mnie jest do bani chociaz puzniesze czołgi nawet ale stug jest do bani tak samo 10 tier Niemieckich Niszczycieli jest do bani chociasz zabierać umi czasem 3000 hp to i tak laduje 1,30 minuty czy tam 1 minute ;)

Tyle Odemnie

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim Zdaniem jest su-85 przyjemnością do grania jak by to powiedzieć

A Stug dla mnie jest do bani chociaz puzniesze czołgi nawet ale stug jest do bani tak samo 10 tier Niemieckich Niszczycieli jest do bani chociasz zabierać umi czasem 3000 hp to i tak laduje 1,30 minuty czy tam 1 minute ;)

Tyle Odemnie

Pozdrawiam

Ziomuś to nie ta linia TD niemieckich. Stug do Jg pz E100 prowadzi :)

Opublikowano

Su-85 to czysta frajda nie wspominając już potem o ISU-152 który z camo i siateczką to świetny snajper :)

Opublikowano

Su-85 to czysta frajda nie wspominając już potem o ISU-152 który z camo i siateczką to świetny snajper :)

Isu snajper z celnością 0.41? Dobrze się ukrywa racja, jest op racja ale co do snajpera to bym dyskutował ;)

Obie linie są dobre (ale szwaby lepsze ^^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...