Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobry aparat do zdjęć

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki by tutaj kupić aparat ?

żeby robił ładne zdjęcia

no i do 100€ na ebay.ie ":D

[ musiałem troche zwiększyć ccionke bo nie którzy wbiją i dadzą polską strone np :) ]

Opublikowano

Nokia lumia 800 ewentualnie pureview. Jak chcesz coś z androidem to weź Xperie Z, Wszystkie te fony mają bardzo dobrą kamerę.

Opublikowano

Nokia lumia 800 ewentualnie pureview. Jak chcesz coś z androidem to weź Xperie Z, Wszystkie te fony mają bardzo dobrą kamerę.

czy ja gdzieś napisałem że chce telefon z aparatem ?

Opublikowano

Wiesz co? Mówiąc szczerze tutaj ludzie nie znają się na aparatach. Oni umieją tylko doradzić w jaką grę zagrać, albo ewntualnie jaki telefon kupić jak Ci tu pan wyżej wyskoczył. Kiedyś, bo pamiętam był tu jakiś temat o apracie do 400 zł, ale pobył przez tydzień, dwa i nikt nic nie napisał, więc nie marnuj swojego czasu i napisz na jakimś forum fotograficznym, bo nikt tu Ci nie odpisze.

Opublikowano

Wiesz co? Mówiąc szczerze tutaj ludzie nie znają się na aparatach. Oni umieją tylko doradzić w jaką grę zagrać, albo ewntualnie jaki telefon kupić jak Ci tu pan wyżej wyskoczył. Kiedyś, bo pamiętam był tu jakiś temat o apracie do 400 zł, ale pobył przez tydzień, dwa i nikt nic nie napisał, więc nie marnuj swojego czasu i napisz na jakimś forum fotograficznym, bo nikt tu Ci nie odpisze.

okey ;)

do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...