Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Podwajajacy Eq

alleluja69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Ostatnio kolega powiedzial mi o bugu w ktorym jak jest robiony reset serwow dajemy na drugim koncie handel i wszystko co chcemy miec podwojone

dajemy w okno handly mozna i kase. Na jednym koncie dajemy akceptuj i czekamy na reset serwa(jest okolo godziny 10 rano). Automatycznie nas wyrzuci.

Po resecie logujemy sie i to co dalismy na handlu mamy podwojone.

PS: Mi to dziala

Opublikowano

Poczekamy do czwartku i mozna zobaczyc, lecz naprawde mozna stracic kiedys sellem zbroje za 45k i wtedy ktos dal akcpet i ja i loglo mnie gdy wszedlem nie bylo ani zbroji ani kasy ; // Ja nie sprawdze bo jade na wycieczke.... wiec jak ktos by mial czas

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Exp bot się przyda ;]]]]] Jak będziecie widzieć typa w top10 z nickiem KrzysieQ1 to ja xD albo Ubaby ;P ...

ciekawe, o której wprowadzą ;]

I nikt już o tobie nie pamięta...

Opublikowano

ja tam nieradze próbowac koledze tak 10kk poszlo sie ... : ) probowal to robic 7 razy i za kazdym razem mu zjadaklo kase i item ;x

kalik.png

Opublikowano

To wcale wam nic nie da tylko czasem może odebrać to co przed chwilą zdobyliście, bo jeszcze nie zapisało się to na serwerze i jak jest restart to tracicie item a gdy się wylogujecie przed restartem to item się zapisuje.

Opublikowano

No nie koniecznie Nabij 1 kolko przed restartem i 0,10 a zaliczy ci jako 2 kolka no wiec to nie fake tego co zrobil ten temat. Itemy tez dzialaja ale na zasadzie trade hacka ze ta 2 osoba dostaje eq wiec dobrze robic to na dwa okna. Wtedy na 100% nie ukradnie itemow tylko bedzie u 2 osoby

Opublikowano

ok

Nabij 1 kolko i 2 sek przed resetem i troche exp z jakiegos mooba najlepiej utluc go 8 sek przed i dobic 2 przed

ciekawe muszę to wypróbować kiedyś

Niech ktoś potwierdzi czy to działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bug działa tak:

Logujemy się na 2 konta.

Na 1 koncie mamy np FMS+9 i chwilkę przed restartem (najlepiej 20 sekund przed ) przerzucamy go na 2 postać.

Teraz wylogowywujemy się 2 postacią ( ta co ma FMS+9 ) ,a pierwszą postacią czekamy aż nas wyrzuci.

W efekcie mamy FMS+9 na obu postaciach ponieważ na 1 postaci nie zapisują się czynności przed restartem a na tej co wylogowaliśmy to się zapisują.

Chyba proste co nie ??

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...