Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3

msfyzzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym za niedlugo zakupic konsole Sony Playstation 3 ( chyba super slim 500gb). I mam kilka pytan odnosni jej, czy jesli chcialbym zagrac np w bf'a na multi, musial bym cos kupywac? Czy wystarczy jak mam konsole podlaczana pod wifi lub neta? I ogolnie czym roznia sie te wersje bo slyszalem ze sa chyba 3: zwykla, slim i super slim. No i czy taka konsola sie szybko psuje i czy sa jakies problemy z pierwszym wlaczeniem itp. Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, chcialbym za niedlugo zakupic konsole Sony Playstation 3 ( chyba super slim 500gb). I mam kilka pytan odnosni jej, czy jesli chcialbym zagrac np w bf'a na multi, musial bym cos kupywac? Nie

Czy wystarczy jak mam konsole podlaczana pod wifi lub neta? Tak

I ogolnie czym roznia sie te wersje bo slyszalem ze sa chyba 3: zwykla, slim i super slim. Pierwsze modele FAT posiadały emulator PS2, później z tego zrezygnowano. Konsole różnią się praktycznie tylko wyglądem i tańszymi zamiennikami w wykonaniu. Do modelu Super Slim dodano pamięć Flash. To są najważniejsze zmiany względem wszystkich modeli.

No i czy taka konsola sie szybko psuje i czy sa jakies problemy z pierwszym wlaczeniem itp. Pozdrawiam. Jak dbasz tak masz, nie kupuj modelu FAT bo są to najczęściej psujące się konsole.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...