Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shyia.pl [dedyk] [medium]

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te ssy sa robione przez vrf AKA SHIREK : 3

Robienie SS'ów a pisanie skryptow stawianie calego serwera to co innego robienie ssow nie upowaznia go do korzystania z MOICH PLIKOW - ss'y on robil jeszce wtedy gdy byl w naszym teamie a nastepnie sie z niego zabral

aFMA3pg.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te ssy sa robione przez vrf AKA SHIREK : 3

tak on robił ss w grze ale po tym został wydalony bo miał wszystkich w dupie ukradł pliki i przed startem chcał kręcić już z jakimiś lewymi interesami ale cała grafikę co jest w zapowiedzi na moim forum obrabiałem ja w PS

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

vrf ma takie sama prawa do plików jak i wy ponieważ wywaliliście go tak więc zemścił się i wziął pliki do których ma takie same prawa

tak on robił ss w grze ale po tym został wydalony bo miał wszystkich w dupie ukradł pliki i przed startem chcał kręcić już z jakimiś lewymi interesami ale cała grafikę co jest w zapowiedzi na moim forum obrabiałem ja w PS

nie obrabiałeś ty tylko grafik :)

Opublikowano

vrf ma takie sama prawa do plików jak i wy ponieważ wywaliliście go tak więc zemścił się i wziął pliki do których ma takie same prawa

nie obrabiałeś ty tylko grafik :)

Nie wywaliliśmy go on odszedł z plikami, był w nasyzm teamie a nastepnie drugiego dnia dowiedzielismy sie ze czaczyna robic nowy serwer :)

Pozatym Co ja się będe kurwa tłumaczył xD Shirek nie potrafił rozpakować clienta spakowanego Eter Nexusem xD

aFMA3pg.png

Opublikowano

GROZILIŚCIE NAM POLICJĄ BEZ ŻADNYCH DOWODÓW TO PO 1 ;) PO 2 PÓJŚCIEM NA POLICJE WKOPIECIE SIEBIE ORAZ WSZYSTKICH LUDZI KTÓRZY ROBIĄ PLIKI DLA GRACZY NA LEWO ;) PO 3 VRF MA TAKIE SAME PRAWA DO PLIKÓW JAK I WY ;) BECAUSE ROBILISICE RAZEM !!!! I NIE OCZERNIAĆ BO NAM SERWER WYSZEDŁ A WAM NIE :) A CB ART ZNAM ;) I JESTES PO PROSTU ZWYKLYM SZCZENIAKIEM KTÓRY TYLKO BAZUJE NA LUDZIACH NISZCZY WSZYSTKIE SERWERY.. I RZYZNACZA WSZYSTKO DLA SIEBIE :)

Opublikowano

Witam z tej strony Apsik IndecoMT2 Art chciał mnie przekupić powiedział że jak dam hasło do ftp i Navicat zeby nam rozwalic pliki ;) będę miał u nich posadę GM na serwerze jak i też ileś tam % z item shopu ale podziękowałem :) z góry chciałbym powiedzieć że pliki nie były kradzionę ART myślałem że jesteś bardziej dorosły Pa:* :)

Opublikowano

GROZILIŚCIE NAM POLICJĄ BEZ ŻADNYCH DOWODÓW TO PO 1 ;) PO 2 PÓJŚCIEM NA POLICJE WKOPIECIE SIEBIE ORAZ WSZYSTKICH LUDZI KTÓRZY ROBIĄ PLIKI DLA GRACZY NA LEWO ;) PO 3 VRF MA TAKIE SAME PRAWA DO PLIKÓW JAK I WY ;) BECAUSE ROBILISICE RAZEM !!!! I NIE OCZERNIAĆ BO NAM SERWER WYSZEDŁ A WAM NIE :) A CB ART ZNAM ;) I JESTES PO PROSTU ZWYKLYM SZCZENIAKIEM KTÓRY TYLKO BAZUJE NA LUDZIACH NISZCZY WSZYSTKIE SERWERY.. I RZYZNACZA WSZYSTKO DLA SIEBIE :)

Policją nikt nie straszył to po 1, po 2 shirek nic z nami nie robił jak już mówiłem nie było tam żadnego wkładu shirka po 3 W piątek startuje nasz serwer przekonamy się który serwer będzie lepszy :***

po 4 Art jest tylko sponsorem ja jestem twórcą plików

aFMA3pg.png

Opublikowano

Policją nikt nie straszył to po 1, po 2 shirek nic z nami nie robił jak już mówiłem nie było tam żadnego wkładu shirka po 3 W piątek startuje nasz serwer przekonamy się który serwer będzie lepszy :***

po 4 Art jest tylko sponsorem ja jestem twórcą plików

nie jesteś twórcą ;) narazie

Opublikowano

Witam z tej strony Apsik IndecoMT2 Art chciał mnie przekupić powiedział że jak dam hasło do ftp i Navicat zeby nam rozwalic pliki ;) będę miał u nich posadę GM na serwerze jak i też ileś tam % z item shopu ale podziękowałem :) z góry chciałbym powiedzieć że pliki nie były kradzionę ART myślałem że jesteś bardziej dorosły Pa:* :)

O O a w tej bajce były smoki ? jutro nagramy film pokazujący pracę Casawira nad plikami robił pliki ponad rok a dziś niestety nie damy rady bo mamy do zrobienia dużo rzeczy po za tym no nie wiem nie wiem nie macie pozwolenia na używanie cudzej grafiki a dokładniej mówiąc

"Tak zwane przywłaszczenie sobie materiałów będących własnością intelektualną innej osoby grozi grzywną, karą ograniczenia wolności, a nawet jej pozbawienia na okres do 3 lat. W zależności od konkretnego przestępstwa, kara ta może być mniejsza lub poważna."

nom ta grafika no 3tyś + co z tego że sam interfejs a sentyment ? no to pozamiatane :) do zobaczenia w Realu :)

Opublikowano

BTW bug na fryzurki jak macie ponad dwie klikajcie szybko na fryzury, BACH! buguję się wam bonus na ludzi!!!

BTW Bug nr 2 Jesli w systemie run będziecie klikać jak najszybciej tylko możecie na runy lub na przycisk od run, robiąc to zbiorowo wywalicie GAME,

BUG nr 3 na arenie PvP jak będziecie się bić masowo wywalicie całą bazę

aFMA3pg.png

Opublikowano

Po pierwsze - zaraz się posypią bany więc uspokoić się wszyscy!

Po drugie - proszę o kontakt admina serwera na PW, w sprawie wyjasnienia sprawy. Brak kontaktu będzie równoznaczny z przyznaniem się do ukradnięcia plików.

Daję czas do jutro do 16.

ex

Opublikowano

Art, sam pisałeś jak to ddosy robiłeś, a to raczej nie jest legalne :)

BTW DDOS ? NO CO TY GDZIE JA SKĄD ŻE ZNOWU xD JA NIC NIE ROBIŁEM :) PO ZA TYM NIE DDOSUJE BO NIE MAM TERAZ NA CZYM ODPALIĆ BOTA KIEDYŚ TAK ;p TERAZ NIE MUSZĘ DBAĆ O DOBRO SERWEROWNI :) JAK I ADMINISTRATORÓW GAME-4LINE :)

@AW

Gdzie dropią brobie 75 ? // ach ten stsndard :)

Opublikowano

Całe szkody wyrządził użytkownik Shirek. Proszę o nie niszczenie imienia serwerowni osoby GigaPL i ambrozjak sprawa została rozwiązana polubownie.

Informacja od administracji serwera, pod którą się podpisuję :)

Temat kosz!

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...