Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ticket -,-

_-Snou-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj napisałem Ticketa do NEXON'a o przypomnienie danych , bo ktoś mi się włamuję na konto -,- Dziś rano paczam już jest -,- ale jakieś badziewie i nie wiem co zrobić
A To mi przysłali :

Dear User,

we have received your request of information regarding your Nexon Europe Account.

This is an automatic generated message.

Please give us some time to react personally to your request. This can take up to some days. We are sorry for this delay and like to assure your that we are trying our best to answer to all inquiries in shortest time.

You can speed up the process if you provide us with all information you have that will help us to solve your request.

Please check:

1. If you still have access to the email address you registered your Nexon Account with, then we can send you missing information to that email address. It's important that you tell us if you do not have access to that email anymore.

2. If don't have access to your email address your registered your Nexon Account with, you need to give us proof that you really are the owner of the account by giving us all information you have available: Name, Last name, Birthday, Original Email Account. If you are not sure about those or want to make sure to proof to us that you are the owner of the account, then please try and provide us with the following information you have available:

- Account creation date: dd/mm/yyyy

- Any Nexon Cash (NX) purchase date: dd/mm/yyyy 

- Any Transaction ID: xxxxxxxxx_xxxxxxxx  (from PayPal or Moneybookers)

- a paysafecard code used on this account :

- a telephone number used to charge by mobile phone :

- Payment method:

- Amount of Nexon Cash (NX) purchased:

- A scan of your Driving license or any official document that can prove your identity ***IMPORTANT***

- Your IP address: you can also send us a screenshot of this page: 
http://www.meine-ip.com/

- Your country:

Please check and reply with any additional information you can provide us to this email. This will help us and speed up the processing.

Please understand: we can only help you when you can proof that you are the account owner.

Thanks,

Your Nexon Europe Customer Supprt

I co zrobić ? :| Pomóżcie .

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

This is an automatic generated message.

Oznacza to, że dostałeś wiadomość od ich " systemu ". Potwierdzili zgłoszenie i teraz musisz czekać tydzień lub więcej na przysłanie danych.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ehh :/ Bo ktoś mi od pewnego czasu wchodzi na konto i się ono boje -,- mam tam ponad 10 permów, COL2 ;//

Też miałem takie wrażenie przed napisaniem ticketa. Ale niestety nie przyśpieszysz tego procesu i musisz czekać. Na prośbe o dane i tak odpisują w miarę szybko. Ja już czekam od marca aż mi odpiszą co z moimi ability.

Opublikowano

Też miałem takie wrażenie przed napisaniem ticketa. Ale niestety nie przyśpieszysz tego procesu i musisz czekać. Na prośbe o dane i tak odpisują w miarę szybko. Ja już czekam od marca aż mi odpiszą co z moimi ability.

Takie pytanie dektored. Co z twoimi abilitkami? Jest taka sytuacja ze moga ci dac je jeszcze raz?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Takie pytanie dektored. Co z twoimi abilitkami? Jest taka sytuacja ze moga ci dac je jeszcze raz?

No nie mam 3 ability.(skasowałem je jak zaczynałem w CA bo nie wiedziałem po co są). Teraz czekam, może mi ja oddadzą.

Opublikowano

Co do tematu, na każdy ticket odpowiada automat... niestety

Spróbuj napisać prywatne wiadomości do adminów na forum nexona bądź sam temat.

I powiedz mi, jakich ty danych nie znasz? :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No nie mam 3 ability.(skasowałem je jak zaczynałem w CA bo nie wiedziałem po co są). Teraz czekam, może mi ja oddadzą.

Nie bd sie smial bo zrobilem tak samo:). jak by Ci je oddali (dali) to daj mi znac pls :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A znasz e-mail do konta? Z tego co widzę to musisz potwierdzić że to twoje konto, miałem to samo jak pisałem ticketa, tam wyżej Ci napisali co musisz im przesłać pod warunkiem że nie znasz meila. A jeśli znasz meila to piszą że Ci wyślą na tego co podałeś przy rejestracji więc pozostaje czekać.

Opublikowano

Kurwa ! -,- ! Nieeeeee ! :||

Ktoś mi zmienił hasło i usunął MAILA ! NIEEEEE !:(((((((

A POTRZEBOWAŁEM "Date , czyli DZIEN MIESIAC ROK" :(((
​CO ZROBIĆ?
I PO COL'ONELU ! :(

-__Q-Q__-.png

Opublikowano

Idz na policje. Ostatnio okradli mojego kolege i to zglosil, narazie czeka na odpowiedz.

Nic innego nie mozesz zrobic jak zmienil nawet maila.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...